Private Lease Citigo met het ŠKODA Abonnement

De ŠKODA Citigo is ontworpen voor de stad. Hij is stijlvol en compact, maar ook groot(s) in ruimte, veelzijdigheid én veiligheid. Bij zo’n slimme auto hoort een intelligent lease aanbod: met het ŠKODA Abonnement, een private leaseconstructie op maat, rijd je zorgeloos en voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe Citigo! Kies hieronder je uitvoering.

Terug naar alle modellen

Zo werkt het ŠKODA Abonnement

Algemene informatie.

Alle informatie over het ŠKODA Abonnement zoals contactgegevens, onze algemene voorwaarden, ons privacy statement en informatie over ŠKODA Leasing B.V.


Lees meer

Al klant?

Bestaande klanten lezen hier alles over het contract, reparatie, onderhoud, banden en wat te doen bij onverhoopte schade.


Lees meer

Veelgestelde vragen.

De veelgestelde vragen op een rij voor iedereen zonder ŠKODA Abonnement.

Lees meer


*Getoonde vanaf prijzen zijn o.b.v. Full Operational Lease, 10.000 km per jaar, looptijd 48 maanden en alleen verkrijgbaar via de officiële ŠKODA-dealer en op skoda.nl. Deze prijzen zijn geldig t/m 31 december 2015, zolang de voorraad strekt inclusief BTW, maar exclusief brandstof en een eigen risico van € 500,-. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. ŠKODA Abonnement is Private Lease voor een vast bedrag per maand. Dit product wordt u aangeboden door ŠKODA Leasing.