Voorraadvoordeel

bij Auto Hoogenboom Spijkenisse

Bekijk de voorraad
ŠKODA dealerpand


Auto Hoogenboom Spijkenisse

Wij informeren je graag over de diverse fraaie Škoda-modellen, waaronder de schone en zuinige Greenlines of de zakelijke varianten met gunstige bijtelling. Ook kun je hier terecht voor vakkundige onderhoudsbeurten van jouw Škoda en uitleg over onze complete dienstverlening. Graag tot ziens.
Dit zijn onze diensten:

Onze diensten uitgelegd

ŠKODA service dealer

Servicedealer

Regelmatig onderhoud is het simpele recept om je Škoda in topconditie te houden. Auto Hoogenboom Spijkenisse gebruikt als officiële Škoda dealer originele onderdelen en heeft de juiste kennis en ervaring in huis. Of het nu voor een APK, kleine of grote beurt is: je Škoda is hier altijd in goede handen.

ŠKODA occasion dealer

Occasions

Een occasion aanschaffen bij Auto Hoogenboom is het startpunt voor jaren rijplezier. Mocht je geen occasion kunnen vinden die aan jouw wensen voldoet, dan kun je eenvoudig contact opnemen met onze dealers in Spijkenisse. Zij helpen je graag verder in jouw zoektocht naar de perfecte Škoda.

ŠKODA configurator

Goed voorbereid

Om goed voorbereid te zijn voor je bezoek aan onze Škoda dealer, wil je weten wat er mogelijk is en wat bij je past. Dit kun je doen door in onze configurator je droomauto samen te stellen.

Stel samen

Vind een Škoda dealer in de buurt