Simply clever
open

Autocentre Holdinga

ŠKODA Service App

ŠKODA Service App

ŠKODA heeft de service app vernieuwd. De app biedt nu nog meer mogelijkheden, zoals direct online een afspraak inplannen bij je ŠKODA-dealer en het melden van schade na een aanrijding.

Download direct de gratis Service App voor iPhone 
Download direct de gratis Service App voor 
Android 

LET OP: De nieuwe ŠKODA Service app vervangt de oude app. Na downloaden van de nieuwe app, kan je de oude verwijderen!

Welke functionaliteiten biedt de ŠKODA Service App:

  1. Dashboard: Overzicht van de belangrijkste lampjes in je dashboard die kunnen gaan branden als er iets mis is met je auto. De korte uitleg geeft aan wat het lampje betekent, wat je dan moet doen en of je wel of niet verder kunt rijden;
  2. Werkplaats afspraak; Zelf online voor je ŠKODA een werkplaatsafspraak inplannen kan snel en gemakkelijk en direct in de planning van je ŠKODA-dealer.
  3. Doe het zelf: ‘Doe het zelf’ tips over wat je zelf kunt doen bij pech onderweg of over het in goede conditie houden van je ŠKODA, zoals het wisselen van een wiel of het bijvullen van je ruitensproeiervloeistof en olie.
  4. Dealer locator: Lokaliseren van de dichtstbijzijnde ŠKODA-dealer op basis van de plaats waar je je op dat moment bevindt.  Ook na het ingeven van een postcode of plaats verschijnt er een dealerlijst met dichtstbijzijnde ŠKODA-dealers. Met één druk op de knop kan je vervolgens zien hoe je naar deze dealer kunt rijden of direct contact met hem kunt opnemen.
  5. Mobiliteitsservice; de pechhulp van ŠKODA. Bel bij pech onderweg of schade in Nederland én in het buitenland direct het Mobiliteitsservice nummer.
  6. Vertalen; we hebben de meest voorkomende autoproblemen onderweg vertaald in vijf talen (Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans).
  7. Meld schade; heb je een aanrijding gehad, hier kan je direct het schadeformulier van jou en je tegenpartij invullen. Een deukje opgelopen bij het parkeren of een ster in uw voorruit? Vanaf deze pagina kan je direct een afspraak voor schade herstel inplannen bij je ŠKODA-dealer.
  8. Parkeren; speciaal voor onze loyalty klanten, de VerrassendŠKODA leden, hebben we een directe link naar de Park-line app gemaakt.
  9. Skoda.nl; wil je meer informatie over ŠKODA, kijk dan op onze website.

 Screenshots:   

   

   

Download nu de gratis Service App voor iPhone   
Download nu de gratis Service App voor 
Android