Simply clever
open

Autobedrijf Holsch

Škoda Fabia Fresh

De Škoda Fabia Hatchback is er tijdelijk als zeer complete Fresh uitvoering, die uiterst scherp geprijsd is. Voor € 10.950,- beschikt de Fresh o.a. over airconditioning, elektrisch bedienbare ramen vóór, centrale deurvergrendeling, getint glas, een radio/CD-speler met 8 luidsprekers en MP3-functionaliteit, een middenarmsteun vóór met opbergvak en een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel.

De speciale Fabia Fresh is er alleen als Hatchback en gebaseerd op de Comfort uitvoering. Aan de complete standaarduitrusting van de Comfort zijn de radio/CD-speler, 4 extra luidsprekers, middenarmsteun vóór met opbergvak en hoogteverstelling van de bestuurdersstoel toegevoegd.

De radio Blues is voorzien van een AM/FM-tuner met RDS en 4 x 20W versterker. De CD-speler is geschikt voor het afspelen van MP3-bestanden. In de in hoogte verstelbare middenarmsteun tussen de voorstoelen zit een handige opbergruimte. De moderne 1.2 motor levert 51 kW (69 pk) en verbruikt gemiddeld slechts 5,5 liter per 100 km in de Europese verbruikscyclus. Hierdoor valt de auto in de gunstige 20% bijtellingscategorie.

De prijs van € 10.950,- betekent een voordeel van maar liefst € 2.560,-. Bovendien geldt voor de Fabia Fresh een scherp financieringstarief van 3,99%. Er zit in feite maar één nadeel aan deze auto: het betreft een gelimiteerde uitvoering die slechts besteld kan worden tot en met 31 maart 2011 of zolang de voorraad strekt.