Simply clever
open

Korterink Rouveen

Superb Greenline

Škoda neemt opnieuw het voortouw met een aantrekkelijke aanbieding, nu met de royaal uitgeruste en toch zuinige Škoda Superb Greenline. Talloze technische verfijningen en een rijke uitvoering van exterieur en interieur maken deze uitvoering bijzonder aantrekkelijk.

Als het om value for money gaat, heeft Škoda altijd veel te bieden. Het topmodel Superb is daarvan een goed voorbeeld. De Greenline versie is nu nog aantrekkelijker geprijsd en ook nog eens bijzonder royaal uitgerust. Zeker als het gaat om de Superb Greenline Businessline. Op het eerste gezicht trekken hier de fraaie 16-inch lichtmetalen wielen van het type Spectrum de aandacht. Mistlampen met cornerfunctie zijn ook standaard, evenals het handige Park Distance Control. In het interieur valt het lederen stuurwiel met stuurwielbediening, net als het klein lederpakket. Maar er is meer. Het Amundsen navigatiesysteem heeft een full colour touchscreen voor eenvoudige bediening dat nauwelijks uitleg nodig heeft.

Zuinig
Om de zuinigheid nog verder te verhogen, werden diverse onderdelen nader onder de loep genomen. Zo werd de aerodynamica verbeterd, onder meer door een verlaagd onderstel en de luchtstroming te optimaliseren. Een aangepast motormanagement, speciale banden met een lagere rolweerstand en langere overbrengingsverhoudingen, brengen het gunstige verbruik nog verder omlaag. Zo laat de 1.9 TDI 77 kW dieselmotor een verbruik zien van slechts 5,1 liter per 100 km en heeft hij een CO2-uitstoot van 129 g/km, wat resulteert in het groene energielabel B.

De Škoda Superb Greenline is er nu al vanaf € 28.950,- en voor slechts € 450,- meer als extra complete Greenline Businessline