Simply clever
open

Korterink Rouveen

ZekerŠkoda

ZekerŠkoda geeft occasionkopers zeven zekerheden.

Onlangs zijn wij begonnen met een nieuw occasionkeurmerk: ZekerŠkoda. Dat biedt kopers van een gebruikte Škoda de geruststelling van zeven zekerheden, waaronder een jaar lang garantie die gelijkwaardig is aan de fabrieksgarantie op een nieuwe Škoda. ZekerŠkoda is een landelijk initiatief van Škoda.

Škoda is de afgelopen jaren fors gegroeid en dankzij de introductie van nieuwe modellen verwachten wij ook de komende jaren steeds meer belangstelling. Škoda staat immers bekend om de aantrekkelijke, eerlijke auto's die waar voor hun geld bieden, vol slimme ideeën zitten en aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Die eigenschappen gelden ook voor Škoda's met al enige kilometers op de teller. Om de kracht van de Škoda occasions te benadrukken, zijn wij begonnen met ZekerŠkoda.

Zeven kloeke zekerheden
ZekerŠkoda is zoals het merk en de modellen zijn: duidelijk, praktisch en met veel waar voor je geld. De eerste zekerheid is dan ook de algemene garantie, die is afgeleid van de fabrieksgarantie op een nieuwe Škoda. De ZekerŠkoda garantie geldt één jaar na aankoop van de Škoda occasion en er geldt geen eigen risico of kilometerbeperking.

De overige zekerheden zijn de levenslange Škoda Mobiliteitsgarantie bij pech onderweg in Europa, een bekende autohistorie inclusief onderhoud volgens het boekje, een gegarandeerde kilometerstand die is gecontroleerd via de Nationale Auto Pas, lidmaatschap van Verrassend Škoda en een uitvoerige kwaliteits- en veiligheidscontrole op 130 punten.

Kortom, dankzij het omvangrijke pakket aan zekerheden, doet een ervaren Škoda niet onder voor een nieuwe.

Betalen en verzekeren zoals bij nieuw
Ook voor het betalen en verzekeren van de ZekerŠkoda occasion zijn de mogelijkheden net zo uitgebreid als bij een fabrieksnieuwe Škoda. Zo is de occasion die onder het nieuwe keurmerk valt bij ons te financieren.

ZekerŠkoda is duidelijk
ZekerŠkoda neemt alle onzekerheden weg. Wij maken met het keurmerk duidelijk dat onze occasions geen financieel risico inhouden voor toekomstige eigenaren. Bovendien is er het voordeel van een steeds groter aanbod aantrekkelijke occasions. Dat is een rechtstreeks gevolg van de stijgende verkoop van nieuwe Škoda's, waardoor interessante inruilers beschikbaar komen voor occasionkopers. Wie in is voor een 'nieuwe' Škoda met praktijkervaring inclusief alle zekerheden van ZekerŠkoda, heeft grote kans dat de nieuwe vierwieler bij ons te vinden is.