Simply clever
open

Van Beynum Gouda

Ons bedrijf

Missie: ontzorgen van onze klanten

Het ontzorgen van onze klanten op het gebied van mobiliteit. Dat zien wij als onze missie. Hoe doen we dit? Met een totaalpakket van vooruitstrevende producten en diensten. Van Beynum Autogroep staat voor optimale service en transparant zakendoen. U bent van harte welkom voor de aankoop van nieuwe en gebruikte Volkswagens, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi's en Skoda's. Wij leveren maatwerk en denken met u mee bij het vinden van een mobiliteitsoplossing die precies bij úw wensen aansluit. Zowel particulier als zakelijk.

Daarnaast biedt Van Beynum Autogroep een antwoord op alle mobiliteitsvraagstukken, zoals: financiële oplossingen, lease- en shortleaseoplossingen, onderhoud, reparatie, apk en schade. Wij stellen alles in het werk om u zoveel mogelijk te ontlasten, zowel op administratief als op financieel vlak.

Een echt familiebedrijf

Van Beynum Autogroep is een echt familiebedrijf met een lange geschiedenis. Het werd opgericht in 1920 als garage- en reparatiebedrijf. Innovatie staat al vanaf het begin centraal. ‘Stilstand is achteruitgang’, zei oprichter A. van Beijnum altijd. Op 27 mei 1948 kreeg Van Beynum zijn eerste dealercontract van de internationale handels- en serviceorganisatie Pon. Inmiddels zit de vierde generatie achter het stuur van Van Beynum Autogroep. De drive is nog altijd enorm, want u als klant kan altijd nóg beter worden geholpen. Van Beynum Autogroep staat voor u klaar!