Voorraadvoordeel

bij Wittebrug Forepark Den Haag

Bekijk de voorraad
ŠKODA dealerpand


Openingstijden

Nu open tot 18:00

Werkplaats

Maandag 07:45 – 17:30
Dinsdag 07:45 – 17:30
Woensdag 07:45 – 17:30
Donderdag 07:45 – 17:30
Vrijdag 07:45 – 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Showroom

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Tijdens feestdagen hanteren sommige dealers aangepaste openingstijden. Bekijk de website van uw dealer voor de actuele openingstijden.

Contact

Donau 120 2491 BC 'S-GRAVENHAGE

Bekijk route

Tel: 070-3429250
[email protected]

Wij hebben ook vestigingen in: DELFT , LEIDERDORP , 'S-GRAVENHAGE , DE LIER , DELFT , HONSELERSDIJK , LEIDEN , NOORDWIJK ZH , VOORSCHOTEN en ZOETERMEER .

Wittebrug Forepark

Wij informeren je graag over de diverse fraaie Škoda-modellen, waaronder de schone en zuinige Greenlines of de zakelijke varianten met gunstige bijtelling. Ook kun je hier terecht voor vakkundige onderhoudsbeurten van jouw Škoda en uitleg over onze complete dienstverlening. Graag tot ziens.
Dit zijn onze diensten:
  • Salesdealer
  • Servicedealer
  • Occasions
  • Škoda CNG Keuringstation

Welke ŠKODA past bij jou?

SUV

Met een SUV geniet je van een stoer uiterlijk en een krachtig postuur. Het was niet voor niets oorspronkelijk een terreinwagen. SUV’s maken praktisch gebruik van ruimte, zijn uitermate comfortabel en rijden heel veilig. Kortom, de uitstraling van een terreinwagen gecombineerd met een ruim en luxe interieur.

 

Bekijk de SUV's
KODIAQ

Hatchback

Ben je op zoek naar een compacte en flexibele auto? Bij de hatchback is de kofferbak onderdeel van de auto en geen afgesloten ruimte. Hierdoor kan je eenvoudig de achterbank inklappen. In een handomdraai creëer je een stuk meer ruimte. Ideaal als je de ene keer de auto gebruikt voor een verhuizing of vakantie en de andere keer 4 extra passagiers wil vervoeren.

Bekijk de hatchbacks
OCTAVIA

Private lease

Met private lease geniet je van alle voordelen van een ŠKODA, alleen blijft de auto ons eigendom. Dit betekent dat je geen grote investering hoeft te doen en je niet druk hoeft te maken om onderhoudskosten of waardevermindering. Met private lease houdt je meer geld over voor andere leuke dingen! Je betaalt een maandelijks een vast bedrag en daarnaast hoef jij alleen nog voor benzine te zorgen. Meer weten? Kijken dan op onze private lease pagina.

 

Alles over private lease
KAMIQ

Gezinsauto

Bij een druk gezinsleven hoort de juiste auto. Je wilt met gemak je kinderen naar school, de sportclub of kinderfeestjes brengen en met het hele gezin op vakantie kunnen. De ideale gezinsauto is praktisch in onderhoud, veilig en heeft veel ruimte. Een perfecte toevoeging aan je gezin om alle avonturen mee te beleven.

 

Bekijk de gezinsauto's
OCTAVIA COMBI

Stadsauto

In de stad wil je de smalle straten en het drukke verkeer de baas zijn. Met een stadsauto ben je zowel binnen als buiten de stad in je element. De stadsauto is compact, wendbaar en heeft een kleine draaicirkel. Hierdoor wordt het keren en inparkeren in kleine straatjes een fluitje van een cent. De auto zit vol slimme opbergoplossingen en is ook nog eens budgetvriendelijk.

 

Bekijk de stadsauto's
SCALA

Stationwagen

Meer ruimte nodig voor passagiers of bagage? De stationwagen is een model dat meer ruimte biedt dan het standaard model. Zo is er dus altijd genoeg plek. Je stationwagen deinst niet terug voor een autovakantie of een verhuizing. Door de inklapbare achterstoelen zorg je in elke situatie voor genoeg ruimte.

 

Bekijk de stationwagens
SUPERB-COMBI

Zakelijk rijden

ŠKODA is er voor iedereen, dus ook de zakelijke rijder. We bieden verschillende financieringsvormen aan. Of je nu mkb'er, zzp’er, ondernemer of werknemer bent: voor elke zakelijke rijder hebben wij een passend aanbod. Wil je alles weten over de soorten leasevormen? Welke fiscale regels er zijn? En hoeveel bijtelling je moet betalen? Lees dan verder onze zakelijke pagina.

 

Alles over zakelijk rijden
ENYAQ iV
KODIAQ
OCTAVIA
KAMIQ
OCTAVIA COMBI
SCALA
SUPERB-COMBI
ENYAQ iV

Vind een Škoda dealer in de buurt