Helaas, deze actie is afgelopen

Maar direct een ŠKODA rijden kan natuurlijk nog wel. Neem een kijkje in onze voorraad en rijd snel weg in de ŠKODA die bij jou past.

Direct rijden in een voorraadmodel

Snel een ŠKODA rijden, is niet alleen handig maar nu ook extra voordelig. Profiteer tot eind februari van de lagere belastingtarieven van 2015 (Waarom? Lees meer over je BPM-voordeel).

    Citigo            Fabia            Rapid Spaceback Octavia  
Superb Yeti  
Voorraadmodel vanaf                         € 12.190         € 16.010            € 18.340                € 26.040           € 32.930         € 24.980      

Veelgestelde vragen

  • Tot wanneer lopen de genoemde acties?

    Een voorraad auto bestellen kan tot en met eind februari. Let op! Om te kunnen profiteren van het BPM-voordeel dient de auto vóór 29 februari op uw naam te staan. Overleg met de dealer wat hier mogelijk is.

  • Waar vind ik de actuele voorraad?

    De actuele voorraadauto's zijn eenvoudig te bekijken via skoda.nl/voorraad. Hier kun je ook eenvoudig filteren op kleur, uitvoering en uitrusting.

  • Wat is BPM-voordeel?

    De BPM (Belasting Personenauto’s en Motorrijwielen) is een belasting die door de Nederlandse overheid wordt geheven bij het registreren van een auto in Nederland. De BPM-tarieven zijn aangepast van 2015 naar 2016. Als je kiest voor een voorraadmodel, profiteer je nog van het 2015 BPM-tarief.Staat je vraag er niet bij? Stel hem via de chat.

Onze experts zitten elke dag voor je klaar van 09:00 tot 23:00 uur. Start de chat rechtsonder in je scherm.