Fabia Combi Monte Carlo: sportiviteit en ruimte

Monte Carlo, de sportieve uitvoering van de Fabia Combi. Zowel het exterieur als het interieur benadrukt dit. Met sportieve bekleding en spoilers zowel voor als achter. En qua ruimte biedt deze Fabia wat je van ŠKODA gewend bent, dankzij het panoramadak oogt alles zelfs nog ruimer.

Je rijdt de Fabia Combi Monte Carlo nu al vanaf € 19.125,- of tijdelijk voor € 299 per maand met ŠKODA Private Lease. of Private Lease vanaf € 299,- per maand.

Wees er snel bij: alleen uit voorraad leverbaar!

De Fabia Combi Monte Carlo is alleen nog leverbaar uit voorraad. Zo rijd je snel en voordelig weg in een sportieve en rijk uitgeruste Fabia Combi. Informeer bij de dealer naar de beschikbaarheid.

Sportief exterieur

Panoramadak

Extra donker getinte ramen achter


LED-dagrijverlichting

16 inch zwarte lichtmetalen velgen

Diffuser op de achterbumper


Sportief en ruim

Het interieur van de Fabia Combi Monte Carlo onderstreept het sportieve karakter. Onder andere dankzij de lichtmetalen pedalenset, het driespaaks sportstuurwiel met rode stiksels en de sportieve stoffen bekleding. Maar deze sportieve Fabia Combi is natuurlijk ook uitgerust met alle Simply Clever features die je van ŠKODA gewend ben. Zo beschikt die bijvoorbeeld over een opbergvak onder de voorstoel, of een houder voor je smartphone.

Lichtmetalen pedalenset

Sportieve stoffen bekleding

Driespaaks lederen sportstuur


Jouw ideale Monte Carlo samenstellen

Kies je favoriete kleur, de mooiste velgen en de accessoires die jij graag wilt. Zo zorg je dat de Fabia Monte Carlo perfect bij jouw past. Stel 'm direct samen.

Fabia Hatchback

De Monte Carlo is er ook als Hatchback vanaf € 18.225,-.
of € 289,- p/m Private Lease.