Fabia Combi Joy

Wees er snel bij: alleen nog uit voorraad leverbaar!

De Fabia Combi Joy is klaar voor iedere uitdaging. Dankzij het multifunctionele stuurwiel ben je iedere dag weer in 'control'. Met Bluetooth blijf je handsfree en dus veilig in contact met je vrienden. Dat alles in stijl: de lichtmetalen velgen zorgen voor een sportief uiterlijk, en het unieke interieur geeft je Fabia Combi een eigen karakter. Dan ligt er ook nog eens € 1.950 voordeel klaar. Vanaf € 17.625* heb je er al een.

Bekijk hier de leaflet van de Fabia Combi Joy, hier vind je een uitgebreid overzicht van de prijzen en verschillende opties. Je rijdt nu al een Fabia Combi vanaf € 279 per maand. Lees hier meer over ŠKODA Private Lease.

Hoe is je voordeel opgebouwd?

De Fabia Combi Joy heeft de luxueuze Fabia Combi Ambition als basis, met € 1.660 aan extra opties. Dankzij een voordeel van € 1.550 kosten die opties je nu slechts € 110. Daarnaast krijg je van ons een flinke korting op het Joy Plus Pakket, met drie luxe features voor maar € 490 in plaats van € 890.

Overweeg jij je oude auto in te ruilen? Dankzij onze € 700 inruilpremie kan je totale voordeel dan oplopen tot zelfs € 2.650.

De 4 highlights van dit actiemodel

Uitgesproken interieur

Het Joy interieur geeft jouw Fabia een eigen karakter. De zwart/grijze stoelbekleding met lichtblauwe details zorgen voor een uniek interieur.

Extra sportief

De lichtmetalen velgen 15 inch Carme verhogen de uitstraling en sportiviteit van je ŠKODA Fabia.


Grip. Op alles.

Het multifunctionele stuur van de Fabia biedt grip dankzij de leren bekleding. Bovendien bedien je er, met de handen aan het stuur, ook de radio en telefoon mee.

VIP-service

Best een beetje limousine-achtig, dit donker getinte sunset glas van de Fabia Joy. Twee belangrijke voordelen: minder intens licht én het houdt warmte zo veel mogelijk buiten. Héél comfortabel!


Voorraad of Private Lease?

Voorraad

Wees er snel bij, de ŠKODA Fabia Combi Joy is alleen nog uit voorraad leverbaar. Rijd extra voordelig weg in een zeer complete Fabia Combi.

Private Lease

Private Lease een Fabia Joy nu extra voordelig. Je rijdt tijdelijk een Fabia Joy van € 309,- voor € 279,-.


Joy Plus pakket nu van € 890, voor slechts € 490

Het Joy Plus pakket bestaat uit: climatronic, parkeersensoren achter en stoelverwarming vóór.

Meer weten? Vraag de brochure aan.

Brochure thuis ontvangen Wat een hoop voordelen. Wil je alles nog eens rustig nalezen? Vraag dan via de knop hiernaast gratis een brochure aan. Deze ontvang je binnen 1-2 werkdagen thuis.

Toch nog even verder kijken?Snel een ŠKODA rijden? Bekijk dan de uitgebreide voorraad van ŠKODA.

* Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. De actie is niet te combineren met andere acties. Genoemde vanafprijs is incl. BTW, BPM, rijklaarmaakkosten, recyclingsbijdrage en leges. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Vraag bij de dealer naar de voorwaarden.