De nieuwe
ŠKODA KODIAQ

Prijs vanaf
€28.990*
Zitplaatsen
5 - 7
Bijtelling vanaf
€211p/m
Trekgewicht tot
2500 kg

Verrassend praktisch dankzij tal van
'Simply Clever' features

De KODIAQ zit vol met ‘Simply Clever’ features. Deze nieuwste innovaties maken het dagelijkse leven net even wat makkelijker. Zo ga je nog comfortabeler op pad.

Zonder handen

De achterklep van de KODIAQ opent automatisch als je een voetbeweging onder de bumper maakt – handig als jij je handen vol hebt.

Slaapcomfort pakket

Speciale hoofdsteunen op de achterbank maken slapen een stuk comfortabeler, ideaal voor tijdens een lange reis.

Deurbeschermers

Plastic deurbeschermers op alle vier de deuren zorgen ervoor dat je nooit meer de laklaag van rondom geparkeerde auto’s zal beschadigen. Met name op krappe parkeerplaatsen maakt dit parkeren een stuk zorgelozer.

Altijd verbonden

Jouw telefoon is zakelijk en privé onmisbaar. Met SmartLink is hij eenvoudig aan de KODIAQ te koppelen: het telefoondisplay wordt dan weergegeven op het centrale scherm. Met de nieuwe ‘Media Command’ app zijn al je externe apparaten te bedienen.

Parapluhouder

In beide voorportieren van de KODIAQ vindt je een paraplu. Zo vallen (zakelijke) afspraken nooit in het water. Door de eigen opbergruimte blijft het interieur ook na gebruik van de paraplu’s droog.

Tow assist

Het parkeren van een caravan kan een absolute nachtmerrie zijn, maar met Tow Assist van ŠKODA behoren deze zorgen tot het verleden. Tow Assist maakt langzaam manoeuvreren met een aanhanger kinderspel. Je hoeft alleen maar te beslissen waar de aanhanger naartoe moet en de KODIAQ neemt de controle over totdat jij aangeeft te willen stoppen.