Functionaliteit in zijn meest aantrekkelijke vorm

Ontdek het interieur

Krachtig en robuust

Het interieur is modern en elegant, terwijl hij tegelijkertijd voldoet aan de vereisten van een SUV. Met een trekkracht van maximaal 2,5 ton in combinatie met de TDI/DSG/4x4 aandrijflijn.

Stijlvol ontworpen dashboard

Het grote scherm heeft een elegant glazen design met ‘Simply Clever’ bediening: logisch en intuïtief. Alle schakelaars en functies zijn eenvoudig binnen handbereik en wijzen zichzelf.


Verstelbare achterstoelen

De KODIAQ heeft standaard 5 zitplaatsen. Een derde zitrij is als optie verkrijgbaar. De KODIAQ is ŠKODA’s eerste auto met plaats voor maximaal 7 personen.

Tot 2.065 liter bagageruimte

De KODIAQ heeft de grootste bagageruimte in zijn klasse. Standaard bedraagt de inhoud 720 liter. De bagagecapaciteit is uit te breiden tot 2.065 liter (met de achterbank neergeklapt).


Meer weten? Download de brochure

Wil je alles nog eens rustig nalezen? Download dan via de knop hiernaast de online brochure.

De afmetingen van de KODIAQ

Afmetingen  KODIAQ
Hoogte 1.676 mm
Lengte 4.697 mm
Inhoud bagageruimte (5 zits) min./max 650/2.065 liter
Inhoud bagageruimte (7 zits) min./max 270/2.005 liter
Breedte 1.882 mm
Spoorbreedte voor/achter 1.586/1.576 mm
Breedte opening bagageruimte 1.004 mm


Verrassend praktisch dankzij tal van ‘Simply Clever’ features

Vergroten
 • Zonder Handen

  De achterklep van de KODIAQ opent automatisch als je een voetbeweging onder de bumper maakt – handig als jij je handen vol hebt.

 • Slaapcomfort Pakket

  Speciale hoofdsteunen op de achterbank maken slapen een stuk comfortabeler, ideaal voor tijdens een lange reis.

 • Altijd Verbonden

  Jouw telefoon is zakelijk en privé onmisbaar. Met SmartLink is hij eenvoudig aan de KODIAQ te koppelen: het telefoondisplay wordt dan weergegeven op het centrale scherm. Met de nieuwe ‘Media Command’ app zijn al je externe apparaten te bedienen. 

 • Paraplu Houder

  In beide voorportieren van de KODIAQ vindt je een paraplu. Zo vallen (zakelijke) afspraken nooit in het water. Door de eigen opbergruimte blijft het interieur ook na gebruik van de paraplu’s droog.

 • Deurbeschermers

  Plastic deurbeschermers op alle vier de deuren zorgen ervoor dat je nooit meer de laklaag van rondom geparkeerde auto’s zal beschadigen. Met name op krappe parkeerplaatsen maakt dit parkeren een stuk zorgelozer.

 • Tow Assist

  Het parkeren van een caravan kan een absolute nachtmerrie zijn, maar met Tow Assist van ŠKODA behoren deze zorgen tot het verleden. Tow Assist maakt langzaam manoeuvreren met een aanhanger kinderspel. Je hoeft alleen maar te beslissen waar de aanhanger naartoe moet en de KODIAQ neemt de controle over totdat jij aangeeft te willen stoppen.

Ontdek hier nog meer over de KODIAQ                    

Greentech
Greentech