Ontdek de ŠKODA Rapid Spaceback

Je begint de zaterdag zo vroeg mogelijk in het water. Want vandaag wil je niet alleen surfen, maar ook nog op pad met de hond, bijkletsen met een vriendin en boodschappen doen. Je houdt van die veelzijdigheid en juist daarom kies je voor de ŠKODA Rapid Spaceback.

Vergroten
 • Rapid Spaceback Drive

  De Rapid Spaceback Drive is scherp geprijsd en extra rijk uitgerust. Zo beschikt die over het Amundsen navigatiesysteem en 16 inch lichtmetalen velgen. Daarnaast kan je profiteren van voordeel op verschillende luxe optiepakketten. Zo kan je maximale voordeel oplopen tot € 5.470.

 • Ruimte in een nieuw perspectief

  Als je dichter bij jezelf wilt komen. Als je weet dat niets hoeft te blijven zoals het is. Als je een nieuwe manier zoekt om bijvoorbeeld goede oude tijden te doen herleven. Verander je idee over perfecte ruimte: de ŠKODA Rapid Spaceback
 • Alles in balans

  Waarom genoegen nemen met minder, als je meer kunt krijgen? Samen met de multifunctionele Rapid Spaceback, product van de uitgebalanceerde nieuwe designtaal van ŠKODA, kun je - in stijl - elke uitdaging aan.
 • Multifunctioneel 3-spaaks stuurwiel

  Bedien eenvoudig de radio, het MaxiDot-display én je telefoon met het multifunctionele 3-spaaks stuurwiel. Je kun daar trouwens ook uitstekend mee sturen, elke rit opnieuw.
 • Thuis achter het stuur

  Het voelt een beetje zoals thuis, dit comfortabele interieur. Kies uit de interieur-variaties Active, Comfort, Ambition en het getoonde Elegance. Zwart/beige-, zwart/grijs- en zwart/zwart-combinaties zijn mogelijk, net als chroomdetails, aluminium of zwarte pianolak.
 • Game, net, match

  Een scherpe bocht en hup, lawaai uit de achterbak... Dát is verleden tijd met deze handige bagagenettenset. Drie netten die bijvoorbeeld je tennisspullen perfect vastzetten. Of die beker, na je toernooiwinst.
 • Hoe bijzonder wil je het hebben?

  Functioneel design bij uitstek! Het getinte glazen panoramadak, dat van de voor- tot achterruit loopt, oogt fantastisch en garandeert alle inzittenden vrij zicht naar alle richtingen - en daarmee een geweldige ruimtebeleving.
 • Royale hatchback

  De Rapid Spaceback biedt heel veel ruimte. De standaard inhoud van de Rapid Spaceback is 415 liter, en met neergeklapte achterbank maar liefst 1380 liter. Oftewel, absolute top in zijn klasse. De cijfers bewijzen het, geen rekenmachine durft dat te ontkennen.

Direct wegrijden in een Rapid Spaceback met korting?

Bekijk dan onze uitgebreide voorraad. Bijkomend voordeel: op deze Rapid Spaceback zit ook nog eens een korting. Zo kan je snel en extra voordelig op pad.

In de pers

Uiteraard heeft de vakpers de Rapid Spaceback flink aan de tand gevoeld. Hoe beoordelen deze auto-experts de rij-eigenschappen? Zijn ze te spreken over het design en uitrusting? En wat vinden zij van de prijs-kwaliteit verhouding? Bekijk hieronder de (video-)verslagen.

Autovandaag

”Het onderstel van de Rapid Spaceback is goed op zijn taken berekend en steekt voortreffelijk in elkaar.” Lees de review van Autovandaag.

Autovisie

"Waarom ingewikkeld doen als het makkelijk kan!" Bekijk hier het videoverslag van Autovisie.Ontdek de Rapid Spaceback van je dromen


Motoren en Milieu

Zuinige TDI- en TSI-motoren

Onze efficiënte motoren garanderen je minder brandstof-
verbruik, groter bereik, slimme energieterugwinning,
lagere kosten én minder CO2-uitstoot.

TDI: zuinige, duurzame diesels

Het ontdekken meer dan waard: onze volledig nieuwe dieselmotoren. Kies uit diverse krachtige, zuinige viercilinders met common-railinspuiting en roetfilters. Dankzij de uitstekende efficiency en geringe emissie worden milieu en portemonnee minder belast.

TSI: krachtige, soepele viercilinders

Een klasse apart: dat gaat op voor onze benzinemotoren. Kies uit diverse krachtige, soepele viercilinders. Met hun lage motorgewicht en gunstige gebruiks- en CO2-waarden zijn ze structureel beter voor jou en je omgeving.

Accessoires

Maak jouw Rapid Spaceback persoonlijk

Ga je voor een sportieve look of kies je toch voor comfort? Met de ŠKODA Rapid Spaceback kan je alle kanten op. En ook voor het vervoeren van bijvoorbeeld fietsen biedt dit model genoeg mogelijkheden met dakdragers of een afneembare trekhaak.

Personaliseer jouw Rapid Spaceback

Jouw unieke dashboard

Geef jouw ŠKODA een unieke look. Je hebt nu de mogelijkheid om je dashboard te personaliseren. Kies uit een van de standaard interieurstickers, of maak een eigen ontwerp.

Veiligheid

Veiligheid

Veiligheid is gegarandeerd voor mezelf én mijn passagiers
Je rijdt altijd veilig, onder alle omstandigheden: daar zorgt het uitgebreide veiligheidssysteem van de Rapid Spaceback voor. Standaard heeft hij onder meer ESC (Electronic Stability Control) inclusief ABS. Daarnaast maar liefst 6 airbags.

Grote airbags voorin

In het geval van een botsing beschermen grote airbags de bestuurder en voorpassagier. Tegelijkertijd houden gordelspanners hen stevig op de juiste plaats, in het midden van hun stoel. De passagiersairbag kan uitgeschakeld worden, mocht een kinderzitje op de voorstoel worden geplaatst.

Veilig Isofix-kinderzitje

Ook voor de kleinste passagiers is maximaal comfort en optimale veiligheid gegarandeerd, met het Isofix Duo Plus Top Tether-kinderzitje. Deze kan behalve met de Isofix-riemen ook aan de achterkant vastgezet worden met het Top Tether-systeem. Het kinderstoeltje is verstelbaar in 3 standen (zitten, rusten liggen) en geschikt voor kinderen van 9 tot 18 kg.

Multimedia

Navigatiesysteem Amundsen

Jij verdwalen? Het lukt je niet al zou je het willen, met het moderne Admundsen navigatiesysteem, dat je bedient via een 5” touch-screen display. Gebruik de Mobile Device Interface voor muziek afspelen vanaf iPod, MP3-speler of USB-stick.

Overzichtelijk dashboard

Als bestuurder word je geholpen met overzichtelijke informatie. Het duidelijke dashboard heeft ook een MaxiDot-display. Hierop zie je alle gegevens van de boordcomputer (zoals gemiddeld gebruik, bereik etc.) maar ook data van andere apparatuur in de auto.

Multifunctionele houder

In de middenconsole kun je drinkbekers kwijt, in twee formaten. Drankjes blijven zo altijd stevig staan. Optioneel is ook een telefoon-houder leverbaar.

Ontdek jouw meest persoonlijke Rapid Spaceback

Jouw auto vergaand personaliseren: met de Rapid Spaceback weet je pas wat dat inhoudt. Beleef ruimte als nooit tevoren met het enorme glazen panoramadak, vergroot je veiligheid met Xenon-koplampen, tweek je interieur naar jouw smaak.Ontdek alle opties, vraag vrijblijvend een proefrit aan bij de dichtstbijzijnde ŠKODA-dealer.

Simply Clever

Vast = vast

Het praktische bagagenet op de kofferbakbodem klemt je spullen stevig vast. Losse knikkers zijn een twijfelgeval.

Flexibele ruimte

Meer ruimte nodig? Plaats de hoedenplank eenvoudig tijdelijk verticaal achter de achterbank: the roof of your Spaceback is the (only) limit!

Geen rommel

Dat klokkenhuis of die kauwgom, waar laat je dat, en hoe kom je er vervolgens snel vanaf?