Leusden,
16
februari
2019
|
09:41
Europe/Amsterdam

Ames Autobedrijf uitgeroepen tot ŠKODA Dealer van het Jaar

Ames ŠKODA Dealer van het Jaar

  • Ames Autobedrijf in zes jaar tijd van startend ŠKODA-dealer naar Dealer van het Jaar
  • Ames is een zeer ambitieuze en professionele organisatie
Samenvatting

Ames Autobedrijf uit Dordrecht is door ŠKODA Nederland uitgeroepen tot Dealer van het Jaar 2019. Binnen zes jaar na het verwerven van het ŠKODA-dealerschap mag Ames Autobedrijf zich nu al de beste ŠKODA-dealer van ons land noemen.

Ames Autobedrijf – dat al meer dan zeventig jaar bestaat – heeft een ŠKODA-dealerbedrijf in Dordrecht en drie servicecentra in Dordrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. Volgens Tjeerd Tuitel, directeur van ŠKODA Nederland, scoort Auto Ames hoog op alle disciplines van een dealerbedrijf. “Ames Autobedrijf is een professionele organisatie en zal aan zijn klanten nooit ‘nee’ verkopen. De hele organisatie is doordrongen van het belang van gastheerschap en doet veel aan opleiding. Bovendien streeft Ames Autobedrijf duurzame mobiliteit na, onder meer in samenwerking met de gemeente Dordrecht.”

Prijzenregen

Naast Ames Autobedrijf scoorden ook Autobedrijf Korterink uit Zwolle en Autobedrijf Rijnwoud uit Rotterdam hoog in de Dealer van het Jaar-verkiezing, met respectievelijk een tweede en derde plaats. Daarbij won Autobedrijf Korterink tevens de Publieksprijs, met de hoogste klanttevredenheidsscore op zowel het onderdeel Sales als Service. De Aanmoedigingsprijs gaat dit jaar naar Van Tilburg-Bastianen in Breda. Deze prijs wordt door ŠKODA Nederland jaarlijks toegekend aan een dealer die zich op een bijzondere wijze heeft onderscheiden, een toegewijd team heeft en waarin het vertrouwen bestaat dat hij de komende jaren nog veel progressie kan maken.

Criteria Dealer van het Jaar

De prestatie van alle ŠKODA-dealers in Nederland wordt gemeten over de 12 maanden voorafgaand aan de bekendmaking van de uitverkorene. Naast kwantitatieve doelen worden er ook veel kwalitatieve doelen gesteld waaruit moet blijken dat een dealer zijn zaken in zowel de showroom als in de werkplaats goed op orde heeft. De uitkomsten van tevredenheidsonderzoeken onder ŠKODA-rijders wegen zwaar mee in de einduitslag omdat deze praktijkdeskundigen hun ŠKODA-dealer als allerbesten kunnen beoordelen. De importeur meet daarnaast op zaken als de klantloyaliteit in de werkplaats en de verkoopprestatie van nieuwe auto’s.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.