ŠKODA Occasions

Occasions met zekerheid

Koop je een Das WeltAuto bij jouw ŠKODA-dealer dan is de historie bekend, inclusief afleverings- en onderhoudsgegevens. De auto is bovendien altijd door een ŠKODA-dealer onderhouden. Kortom, een Das WeltAuto is een occasion met zekerheid.

Algemeen

Inruil

Kies je voor een Das WeltAuto, dan geeft jouw ŠKODA-dealer altijd een aantrekkelijke inruilwaarde voor jouw huidige auto.

Proefrit

Het spreekt voor zich dat je altijd een proefrit kunt maken in de Das WeltAuto van jouw keuze. Ook indien jouw lijstje zich beperkt tot één auto, zal je adviseur je alle gelegenheid geven om tot de juiste beslissing te komen.

130 punten check

Een gebruikte auto krijgt pas het predicaat Das WeltAuto als de auto op 130 punten is gecontroleerd en goedgekeurd. De geselecteerde auto’s worden getest, gekeurd en vernieuwd totdat deze optimaal geprepareerd zijn.

Optisch in topconditie

Wanneer je jouw droomauto hebt uitgekozen, dan wil je er vanuit kunnen gaan dat deze geen krasjes of deukjes heeft. Daarom kan je er bij een Das WeltAuto altijd vanuit gaan dat deze optisch in topconditie is.

12 maanden garantie

Op een Das WeltAuto krijg je bij aflevering één jaar lang de officiële merkgarantie, ongeacht het aantal kilometers dat je rijdt in dat jaar. Een beter bewijs van het hoge kwaliteitsniveau voor een gebruikte auto is er niet.

Financiering en verzekering

Je kan eenvoudig een Das WeltAuto aanschaffen voor een laag bedrag per maand. Vraag jouw ŠKODA-dealer naar meer informatie. Bovendien kan je een speciale Das WeltAuto verzekering afsluiten. Zo profiteer je van een autoverzekering die perfect bij jouw auto past. En als je schade hebt hoef je alleen maar jouw ŠKODA-dealer te bellen. Hij regelt de rest.

Originele accessoires

Heb je een Das WeltAuto gevonden die bij je past, maar mist hij net die ene optie? Jouw ŠKODA-dealer kan je adviseren over mogelijke originele accessoires. Of het nu gaat om infotainment, lederen bekleding, velgen of functionele zaken zoals allesdragers en kinderzitjes: vraag jouw ŠKODA-dealer naar de originele accessoires voor jouw Das WeltAuto.

14 dagen omruilgarantie

Ben je toch niet tevreden over jouw uiteindelijke aankoop? Dan kan je jouw Das WeltAuto binnen 14 dagen omruilen bij jouw ŠKODA-dealer. Mits deze in dezelfde staat is als bij aflevering. Je kiest dan een gelijkwaardige of hoogwaardigere gebruikte auto. In het laatste geval betaal je alleen het verschil in prijs.

Mobiliteitsservice

De Mobiliteitsservice geeft een autoleven lang recht op hulpverlening bij pech die niet ontstaan is door eigen toedoen. Een prettig idee voor het geval je onverhoopt stil komt te staan als gevolg van een technisch mankement aan jouw auto.


Autohistorie is bekend

Welke historie?

Naast de afleveringsgegevens bevat de autohistorie ook de onderhoudsgegevens. De auto is volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden. Jouw ŠKODA-dealer controleert dat in de fabriekssystemen en aan de hand van het Serviceplan dat in de auto aanwezig is.

De kilometerstand van de Das WeltAuto klopt

Je ontvangt bij jouw Das WeltAuto een bewijs van de NAP (Stichting Nationale Autopas) dat jouw kilometerstand klopt. Een fijne garantie die de waarde van jouw auto ten goede komt.

Gecontroleerd en geprepareerd volgens Das WeltAuto-normen

Een gebruikte auto krijgt pas het predicaat Das WeltAuto als de auto op 130 punten is gecontroleerd en goedgekeurd. De controle wordt uiteraard uitgevoerd door de specialisten van de ŠKODA-dealer, getraind door de importeur en de fabrikant. De specialisten testen, keuren, vernieuwen en poetsen iedere auto tot deze optimaal geprepareerd is. Hierbij gebruiken ze alleen originele onderdelen. Pas als ze voor de volle 100% achter de auto staan, zijn ze bereid deze aan jouw te verkopen.

Das WeltAuto-garantie

Een volledig jaar Das WeltAuto-garantie

Binnen de Das WeltAuto-garantie verzorgt jouw ŠKODA-dealer kosteloos de reparatie of vervanging van niet-functionerende onderdelen als gevolg van een materiaal- en/of fabricagefout. Daarnaast worden de vervangings- of reparatiekosten aan een ander onderdeel vergoed, voor zover die voortkomen uit het niet-functioneren van het verzekerde onderdeel, of indien het nodig is dit onderdeel te vervangen om tot een verantwoorde reparatie te komen. Let wel: alle reparaties en onderhoudsbeurten dienen plaats te vinden bij een officiële ŠKODA-dealer.

De garantie bied je een zeer uitgebreide dekking

De dekking geldt voor heel Europa. Je kan kosteloos terecht bij ŠKODA-servicepartners in heel Nederland. Mocht het probleem zich in het buitenland voordoen, dan word je - na overleg met jouw leverende dealer- ook bij een ŠKODA-servicepartner geholpen.

Duur van de Das WeltAuto-garantie

Als garantiebewijs ontvang je bij aflevering een Das WeltAuto-certificaat. Hierop vind je de omschrijving van de bijbehorende garantie. Indien de fabrieksgarantie een langere termijn bestrijkt dan de Das WeltAuto-periode, dan blijft de fabrieksgarantie van kracht.

Profiteer van de voordelen van Das WeltAuto

Bekijk de ŠKODA occasions.