Škoda Fabia Combi Greenline is zuinigheidswonder

16 aug Fabia Combi Greenline

Škoda Fabia Combi Greenline is zuinigheidswonder
De ANWB en Stichting Natuur en Milieu stellen elk kwartaal een nieuwe Top10 samen van de zuinigste auto’s. In het jongste overzicht komt de nieuwe Škoda Fabia Combi Greenline met stip binnen op nummer 3 in de categorie kleine diesels.

Met een CO2-uitstoot van 89 gram per kilometer, een gemiddeld verbruik van 3,4 liter per 100 kilometer en energielabel A is de Škoda Fabia Combi Greenline een echte zuinigheidskanjer. Voor zakelijke rijders mondt dit uit in slechts 14% bijtelling over de toch al lage cataloguswaarde van € 15.990,-. Bent u particulier koper, dan hoeft u geen BPM en motorrijtuigenbelasting te betalen en ook dat is een flinke besparing. Bovendien rijdt de Greenline op diesel wat een goedkopere brandstof is dan benzine. U bespaart dus al in de eerste kilometers op autokosten.

Bovendien is de Fabia Combi Greenline veruit de ruimste van ‘s lands zuinigste compacte diesels. De inhoud van de bagageruimte bedraagt 505 liter en met neergeklapte achterbank zelfs 1.485 liter. De zuinige Greenline is dus een ware pakezel. Ook de lengte van 4,25 meter, het vermogen van 55 kW (75 pk), het koppel van 180 Nm dat al bij 2.000 toeren beschikbaar is en de topsnelheid van 172 km/h bewijzen dat dit een volwassen auto is. Standaard zijn onder meer 15-inch lichtmetalen velgen, mistlampen vóór, airconditioning, ESP, cruise control en een radio/cd/mp3-speler met acht luidsprekers.

Kortom, goedkoop, schoon, zuinig, ruim en comfortabel rijden heeft een nieuwe naam: Škoda Fabia Combi Greenline.

Wil je meer weten?
Lees hier meer over de Fabia Combi Greenline.