Škoda Superb Greenline nog aantrekkelijker

15 feb Superb Greenline

Ook als rijk uitgeruste Businessline

De Škoda Superb Greenline vanaf € 28.950,-

De Greenline versie is nu nog aantrekkelijker geprijsd en ook nog eens bijzonder royaal uitgerust. Zeker als het gaat om de Superb Greenline Businessline. Op het eerste gezicht trekken hier de fraaie 16-inch lichtmetalen wielen van het type Spectrum de aandacht. Mistlampen met cornerfunctie zijn ook standaard, evenals het handige Park Distance Control. In het interieur valt het lederen stuurwiel met stuurwielbediening op, net als het klein lederpakket. Maar er is meer. Het Amundsen navigatiesysteem heeft een full colour touchscreen voor eenvoudige bediening.

Ook de aerodynamica werd verbeterd, onder meer door de carrosserie iets te verlagen en de luchtstroming te optimaliseren. Aangepast motormanagement en voordelige overbrengingsverhoudingen brengen het gunstige verbruik nog verder omlaag. Zo laat de 1.9 TDI 77 kW dieselmotor een verbruik zien van slechts 5,1 liter per 100 km en heeft hij een CO2-uitstoot van 129 g/km, wat resulteert in het groene energielabel B.

De Škoda Superb Greenline is er nu al vanaf € 28.950,- en voor slechts € 450,- meer als extra complete Greenline Businessline.

Wil je meer weten?
Lees hier meer over de Superb Greenline.