Nieuwe Octavia 1.4 TSI Greentech

Zijn wereldprimeur beleefde de gloednieuwe Škoda Octavia 1.4 TSI Greentech onlangs op de AutoRAI 2011. Het aantrekkelijk prijskaartje is nu ook bekend. Je rijdt al in de Hatchback Ambition vanaf € 21.950,-, voor de Combi geldt een meerprijs van € 750,-. Als auto van de zaak kiezen voor de 1.4 TSI Greentech met zuinige en schone benzinemotor is ook zeer slim: de overheid beloont eigenaren van de extra complete Businessline met slechts 20% bijtelling voor privégebruik.

Extra zuinig rijden
Zuinig en schoon rijden is waar de nieuwe Octavia 1.4 TSI Greentech in uitblinkt: de cijfers zeggen alles. De A-label benzinemotor verbruikt slechts 5,8 liter per 100 kilometer, wat neerkomt op een CO2-uitstoot van 134 gram per kilometer.

Škoda heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staat, en gebruikt in deze jongste Octavia-versie voor het eerst de brandstofbesparende start-stoptechniek én terugwinning van remenergie in combinatie met een benzinemotor. Daarnaast zijn diverse kenmerken van de Octavia Greenline overgenomen, waardoor de Octavia 1.4 TSI Greentech extra zuinig en schoon rijdt.

Snelheid en kracht gegarandeerd
Tegelijkertijd is dit een prima auto voor iedereen die van opschieten houdt. Dankzij het vermogen van 90 kW/122 pk bij 5.000 toeren en een koppel van 200 Nm bij 1.500 tot 4.000 toeren, rijdt de 1.4 TSI Greentech soepel en vlot. Door al die power is deze – ook erg ruime - Octavia het hele jaar door uitstekend geschikt als vakantie-auto, want er mag bijvoorbeeld een caravan achter van 1.200 kilogram.

Uitgebreide standaarduitrusting
De uitrusting van de Octavia Greentech garandeert comfort en rijplezier. Standaard zijn onder meer:

  • ESC (Electronic Stability Control)
  • Zes airbags
  • Cruise control
  • Elektrische raambediening voorin
  • Airconditioning
  • Radio met cd-speler en mp3-functionaliteit
  • Uitschakelbaar start-/stopsysteem
  • Middenarmsteun

En dat dus allemaal voor een prijs vanaf € 21.950,-. De dichtstbijzijnde Škoda-dealer voorziet je graag van de laatste informatie en aanvullende uitleg over de nieuwe Škoda Octavia 1.4 TSI Greentech.

Zakelijk voordeel met Businessline-uitvoering
Wil je zakelijk ook uitstekend voor de dag komen? Dan is de extra complete Octavia Greentech Businessline heel interessant. Deze Octavia wordt bovendien voor een zeer geringe meerprijs voorzien van lichtmetalen velgen, multifunctioneel stuurwiel en een touchscreen navigatiesysteem.  Je profiteert daarnaast natuurlijk van een andere aantrekkelijke regeling: slechts 20% bijtelling voor privégebruik.

Meer informatie?
Uw dealer geeft u graag meer informatie.