Populaire Škoda Yeti (SUV) al 100.000 x geproduceerd

De Škoda Yeti , onze slimme SUV, is populair. Kortgeleden bereikte de productie van deze stijlvolle alleskunner een bijzondere mijlpaal: de 100.000'ste Yeti rolde de fabriek uit. En dat terwijl de auto pas twee jaar op de markt is. In Nederland kent de Yeti veel fans, wat onder meer blijkt uit de bijna 1.000 verkochte exemplaren in het eerste half jaar van 2011. De introductie van de zuinig rijdende Greenline-uitvoering  en recent het exclusieve Tour-model  heeft hier zeker aan bijgedragen.

Sinds de Škoda Yeti in 2009 werd geïntroduceerd, kan gesproken worden van een succesverhaal. De veelzijdige SUV heeft direct een sterke positie ingenomen in de markt; in 2010 had de Yeti al een marktaandeel van bijna 10% in het populaire compacte SUV-segment. Ook in 2011 bemerken Škoda-dealers  dat de vraag naar de Yeti onverminderd hoog blijft. Niet verwonderlijk, als je weet dat de Yeti zich overal thuisvoelt, in de stad én daarbuiten. Techniek, kracht, veiligheid, ruimte, comfort en uitstraling: de Škoda Yeti  combineert deze eigenschappen met opvallend gemak. En dat tegen een aantrekkelijke prijs.

Een Yeti-uitvoering voor iedereen

De Yeti is natuurlijk leverbaar in diverse uitvoeringen, zodat ieder type rijder op z’n wenken bediend kan worden. Daarnaast hebben we nóg twee bijzondere Yeti’s voor je.

Yeti Greenline: da’s groen!
De milieuvriendelijkheid van onze modellen heeft voor ons als internationaal opererende autofabrikant hoge prioriteit. Pro-actief nemen we onze verantwoordelijkheid. Het resultaat is onder meer de duurzame Yeti Greenline. We zijn er trots op, want onze technisch hoogstaande, veilige en complete Greenline-modellen zijn duurzaam zonder compromissen. Je kiest daarmee bewust voor een zuinige auto die indrukwekkend schoon rijdt.

Zuinig rijden is dus nog eenvoudiger met deze speciale Yeti-uitvoering, die garant staat voor groen rijden met plezier. Zo maakt Škoda prettig leven nóg makkelijker voor jou.

Yeti Tour: formidable!
En dan is er ook nog de exclusieve, maar toch voordelige Yeti Tour. Misschien weet je dat Škoda een jarenlange band heeft met de (professionele) wielersport, en onder meer hoofdsponsor is van de Rabobank Wielerploeg en Tour de France. Met de zeer complete Tour-uitvoering van de Yeti - inclusief maar liefst € 1.650,- voordeel - laten we graag ook jou van die sportieve samenwerking profiteren.

De Yeti Tour biedt standaard heel veel, zoals cruise control, airconditioning en extra getinte ramen achter, en blinkt daarnaast uit dankzij onder meer:

  • Navigatiesysteem Amundsen

  • Parkeersensoren achter

  • Licht-/regensensor

  • ESC

  • Automatisch dimmende binnenspiegel


Met de Yeti op safari

Dat veel mensen de Yeti graag eens zouden willen ‘temmen’, blijkt wel uit de succesvolle Yeti Nachtjacht-actie (juni 2011), een online game waar uiteindelijk maar liefst 12.000 mensen aan deelnamen. Twee weken lang konden zij na zonsondergang jagen op de Yeti, die kriskras door Nederland reed. Welke route zou hij afleggen? De winnaar wist dit het vaakst goed te voorspellen, en won daarmee een fantastische safari in Zuid-Afrika.

Zelf de Yeti ervaren?
De dichtstbijzijnde Škoda-dealer vertelt je graag vrijblijvend meer over de uitvoeringen en vele voordelen van de Yeti, onze slimme SUV. Je kunt ook een proefrit of brochure aanvragen.


Gerelateerde artikelen:
- Škoda Tour-uitvoeringen

- Škoda verkoopt recordaantal in 2010