Rabobank-Giant Offroad Team kiest Škoda

Škoda is onlosmakelijk verbonden met de wielersport, internationaal en ook in Nederland. De Rabobank Wielerploeg rijdt al jaren Škoda en nu heeft ook het Rabobank-Giant Offroad Team voor dit merk gekozen. De mountainbikers krijgen de beschikking over twee Yeti’s 2.0 TDI 4x4 en een Octavia Combi 1.6 TDI met DSG.

Teammanager Jan ten Tusscher: ‘Škoda past bij ons omdat het de wielersport een warm hart toedraagt. Hierdoor voelt ons team meteen een band met het merk. Met name de supergave Yeti 4x4 past geweldig bij de uitstraling van het Rabobank-Giant Offroad Team.’

Het Rabobank-Giant Offroad Team is nog jong, want het bestaat pas sinds 1 januari 2010. Het doel is om talenten te laten groeien en naar de wereldtop te brengen. Tegelijkertijd wil het team in de bovenste regionen van de internationale rankings terug te vinden zijn. Daarom zijn onlangs de toppers Katie Compton uit de VS en Rosara Joseph uit Nieuw-Zeeland gecontracteerd. Zij zijn de eerste vrouwen in de ploeg.

Eind vorig jaar kozen ook de Rabobank Wielerploegen, dus de wegrenners en hun entourage, opnieuw voor Škoda. Zij rijden in elf Octavia Combi’s 1.6 TDI DSG en in zes Superb Combi’s 2.0 TDI DSG. Škoda is met een groot wagenpark en diverse modellen een vaste waarde geworden in de nationale en internationale wielersport.