Als Škoda TOP VIP naar de Tour de France 2011

Wil jij dit jaar naar de Tour de France, de bekendste wielerronde ter wereld? Škoda is officieel sponsor van de Tour de France  en ondersteunt daarom nu ook het tv-programma RTL 7 Tour du Jour. Winnaars van de Tourquiz in dit programma - dat van 1 t/m 24 juli dagelijks te zien is op RTL 7 tussen 20:30-22:00 uur - gaan als TOP VIP van Škoda naar de Tour de France.


Škoda Superb juryauto
In de Tour du Jour-studio staat tijdens de opnames altijd een replica van de officiële rode Škoda Superb juryauto, die gebruikt wordt door de Tour de France-jury. De auto speelt een prominente rol tijdens de in totaal 24 afleveringen, en onderstreept op bijzondere wijze de samenwerking tussen Škoda en RTL 7 Tour du Jour.

TOP VIP kan naar etappe of finish Tour
Gedurende de programmareeks van RTL 7 Tour du Jour wordt acht keer een Tourquiz gespeeld. De acht winnaars mogen vervolgens als Škoda TOP VIP mee naar een etappe van de Tour óf de spannende finish in Parijs.

Ervaringsdeskundigen
RTL 7 Tour du Jour krijgt dagelijks bezoek van ervaringsdeskundigen, zoals Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blijlevens, Leo van Vliet en Michael Boogerd. Tour-reportages uit Frankrijk worden aangeleverd door Marcel Maijer en Erik Dijkstra. Het tv-programma wordt opgenomen op het Westergasterrein in Amsterdam.

Škoda’s speciale Tour-uitvoeringen: voordeel tot €1.750
Om de sponsoring van de Tour de France te onderstrepen, heeft Škoda ook speciale Tour-uitvoeringen op de markt gebracht van de Fabia, Fabia Combi, Roomster en Yeti. Zo kan iedereen profiteren van de sterke band tussen Škoda en de Tour de France. Je dichtstbijzijnde Škoda-dealer vertelt je vrijblijvend ook graag meer over deze bijzondere modellen.

Download hier de speciale toeter van de Juryauto: Toettoet!