ŠKODA’s 4x4 AllDrive-actiemodellen

Ben jij een avontuurlijke rijder? Of houdt je van controle? De winter komt eraan, en permanente vierwielaandrijving is dan ideaal. Daarom levert ŠKODA nu - tijdelijk - de Octavia Combi, Yeti, Superb Hatchback en Superb Combi met permanente vierwielaandrijving als extra aantrekkelijke 4x4 AllDrive. Deze gelimiteerde oplage heeft bovenop de al royale standaarduitrusting van de Ambition 4x4 nu ook veel extra’s. Het allermooiste is: in de prijs is slechts een klein deel verwerkt! Het voordeel bedraagt maar liefst € 3.500,-.

Het unieke van permanente vierwielaandrijving? Je hebt er het héle jaar voordeel van. Niet alleen in winterse omstandigheden, maar ook op natte wegen of een traject met vochtige bladeren of modder. Zelfs op een droge ondergrond is deze aandrijfvorm nuttig, omdat je auto meer aankan en dus veiliger rijdt.

Gunstige actievoorwaarden, beperkte oplage


Toveren de extra rijke uitrusting van deze 4x4 Alldrive-modellen (zie onder) en het klantvoordeel al een glimlach op je gezicht? Wacht tot je de actievoorwaarden hoort. De AllDrive-actie geldt namelijk voor auto’s die tussen 1 oktober en 31 december 2011 zijn besteld, maar de tenaamstelling mag tot en met 31 maart 2012 plaatsvinden.  De enige beperking die wij kunnen bedenken: deze 4 bijzondere uitvoeringen zijn in gelimiteerde oplage leverbaar.

Je dichtstbijzijnde Škoda-dealer vertelt je graag meer over deze actiemodellen. Je kunt ook een brochure aanvragen, óf maak een proefrit, zodat je de sensatie van 4x4 alldrive echt al even kunt voelen...

 

Voordeel Skoda Octavia Alldrive 4x4 ŠKODA Octavia Combi 4x4 AllDrive - uitrusting

De (ook zakelijk) populaire en nu zeer complete Octavia Combi 4x4 AllDrive biedt je al een aluminium pedaalset, multifunctioneel lederen stuurwiel, zilverkleurige dakrailing, speciale AllDrive-bekleding, een reservewiel i.p.v. bandenreparatieset,  slecht-wegdek-pakket en lichtassistent en elektrische raambediening (voor en achter). Daar komt het volgende schepje nog bovenop:

√  Navigatiesysteem Amundsen (incl. kaarten West-Europa)
√  Hill Hold Control
√  4 extra luidsprekers in de achterportieren
√  Extra donker getinte Sunset-ramen achter,
√  16-inch lichtmetalen Draconis-velgenVoordeel Skoda Yeti Alldrive 4x4 ŠKODA Yeti 4x4 AllDrive - uitrusting

De van nature al avontuurlijk ingestelde en nu zeer complete Yeti 4x4 Alldrive biedt je al een zilverkleurige dakrailing, aluminium pedaalset, speciale AllDrive-bekleding, een reservewiel i.p.v. bandenreparatieset,  slecht-wegdek-pakket, lichtassistent en elektrische raambediening (voor en achter) en lendesteun op de voorstoelen. Daar komt het volgende schepje nog bovenop:

√  Off-road functie
√  Navigatiesysteem Amundsen (incl. kaarten West-Europa)
√  Hill Hold Control
√  Extra donker getinte Sunset-ramen achter,
√  17-inch lichtmetalen Annapurna-velgenVoordeel Skoda Superb Alldrive 4x4 ŠKODA Superb Hatchback 4x4 AllDrive - uitrusting

 
De grensverleggende en nu zeer complete Superb Hatchback 4x4 Alldrive biedt je al een multifunctioneel lederen stuurwiel, speciale AllDrive-bekleding, een reservewiel i.p.v. bandenreparatieset en slecht-wegdek-pakket. Daar komt het volgende schepje nog bovenop:

√  Stoelverwarming voorstoelen
√  Navigatiesysteem Amundsen (incl. kaarten West-Europa)
√  Hill Hold Control
√  Extra donker getinte Sunset-ramen achter,
√  bi-colour 17-inch lichtmetalen Callisto-velgen
Voordeel Skoda Superb Combi Alldrive 4x4 ŠKODA Superb Combi 4x4 AllDrive - uitrusting


De zéér ruime en nu zeer complete Superb Hatchback 4x4 Alldrive biedt je al een multifunctioneel lederen stuurwiel, speciale AllDrive-bekleding, een reservewiel i.p.v. bandenreparatieset en slecht-wegdek-pakket. Daar komt het volgende schepje nog bovenop:

√  Navigatiesysteem Amundsen (incl. kaarten West-Europa)
√  Hill Hold Control
√  Stoelverwarming voorstoelen
√  Extra donker getinte Sunset-ramen achter,
√  bi-colour 17-inch lichtmetalen Callisto-velgenVraag je dealer naar deze 4x4 Alldrive-actiemodellen


Jouw dichtstbijzijnde Škoda-dealer zet de zaken nauwkeurig voor je op een rij, en vertelt je graag alles over deze avontuurlijke aanbiedingen met maar liefst €3.500,- voordeel.

Proefrit en brochure
Je kunt ook een vrijblijvende proefrit aanvragen of een specifieke brochure aanvragen Gerelateerde artikelen
> Skoda Winterbanden
http://www.skoda.nl/rijders/onderhoud-en-reparatie/winterbanden.aspx

Update 2013

De actiemodellen van 2013 zijn te vinden via skoda.nl/actie. De actiemodellen van de Tour de France 2013 staan op tour.skoda.nl.