ŠKODA All-in WinterCheck op 5-11-11: gratis óf slechts € 19,95

ŠKODA-rijders zijn het hele jaar door verzekerd van een betrouwbare auto, dus ook in de winter. Maar het is goed om periodiek de puntjes op de i te zetten, zodat je altijd veilig de weg op kunt. Op 5 november 2011 controleren alle ŠKODA-dealers daarom graag elke auto grondig op 25 belangrijke punten. Maak dus voor die dag een afspraak voor een ŠKODA All-in WinterCheck. Het kost slechts € 19,95 , en voor leden van VerrassendŠKODA is de controle zelfs helemaal gratis!

header-ijsman 

25 punten vakkundig gecontroleerd

Tijdens de ŠKODA All-in WinterCheck controleert het dealerpersoneel jouw auto op 25 punten die het in de winter extra zwaar te verduren krijgen. Maak nu een werkplaatsafspraak, en je banden, remmen, accu, onderstel, motorruimte, carrosserie, elektrische installatie en interieur worden vakkundig geïnspecteerd. Een goed onderhouden ŠKODA komt overigens fluitend door de keuring. Wat voor verbetering vatbaar is, wordt professioneel voor je opgelost, voordat vrieskou, pekel en ijs toeslaan.

Gratis voor VerrassendŠKODA-leden

ŠKODA doet graag meer voor ŠKODA-rijders, ook in de winter. Ken je ons veel voordeel opleverende klantprogramma? Iedereen die ŠKODA rijdt, kan gratis VerrassendŠKODA-lid worden. Je profiteert dan onder meer van een abonnement op Škoda Magazine, aanbiedingen, gunstige parkeertarieven met Škoda Parkeren, een voordelige APK en vier keer per jaar kans op een volledig verzorgd weekend naar Praag met bezoek aan de ŠKODA-fabriek. Maar óók: een gratis ZomerCheck én WinterCheck.

Nu lid worden bespaart je dus direct € 19,95, en je kunt gegarandeerd veilig de winterse wegen op.


Handige service-app

Extra aandacht van de ŠKODA-dealers blijft natuurlijk niet tot de wintermaanden beperkt. Zelfs je locatie is niet van belang, want met de handige (gratis te downloaden) ŠKODA Service App hebben ŠKODA-rijders het hele jaar overal praktische informatie over hun auto binnen handbereik.

Maak eenvoudig jouw All-in WinterCheck-afspraak

Zorg dat je niet in de kou komt te staan. Het is snel 5 november, dus maak hier eenvoudig je WinterCheck-afspraak bij een ŠKODA-garage bij jou in de buurt.


buttonbanner


Cadeau: handenwarmer

Als je zaterdag 5 november 2011 jouw auto door de ŠKODA-dealer laat controleren, krijg je bovendien een ŠKODA-handenwarmer cadeau (zolang de voorraad strekt). Ook mooi meegenomen, toch?