Škoda Citigo Nieuwsbrief – Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Dat is nou leuk nieuws! Het modellen-gamma van Škoda wordt uitgebreid met de Škoda Citigo: een volwassen, compacte auto in het populaire A-segment. In de zomer van 2012 komt deze kleine, zuinige en MRB/BPM-vrije auto naar Nederland. Lijkt deze auto jou ook een slimme keuze, en wil je als eerste het laatste nieuws over deze jongste Škoda-telg ontvangen? Je kunt je nu inschrijven voor de Škoda Citigo-nieuwsbrief.

De Škoda Citigo is (zoals veel Škoda's) een zuinige auto die zich overal, maar zeker in de stad, prima op z’n gemak voelt. Vlot en zeer zuinig rijden is gegarandeerd door de speciaal ontwikkelde motoren. Hij beschikt daarnaast over allerlei praktische, slimme en veiligheidverhogende details. Zo maakt het unieke City Safe Drive-systeem stadsritten veiliger, en beschermen ook zijairbags de voorpassagiers.


De strak gelijnde Citigo (zie onder de foto’s!) is leverbaar als 3-deurs en 5-deurs versie. Vier volwassenen kunnen comfortabel zitten. Voor gezinnen is er dus voldoende plek voor de kinderen. Klap je de achterbank neer, dan heb je maar liefst 951 liter bagageruimte. Van koffers tot volle boodschappentassen: je neemt ze probleemloos mee in deze ideale stadsauto!


SCHRIJF JE HIER IN – Speciale CITIGO-nieuwsbrief

Van design, techniek en veiligheid tot de aantrekkelijke prijs: ook dit 7e model in het al brede Škoda-gamma kun je gerust betitelen als ‘Simply Clever’. Blijf tot de zomer 2012 op de hoogte van belangrijk Citigo-nieuws (inclusief mogelijke acties en dealerinformatie), en schrijf je hier in voor de Škoda Citigo-nieuwsbrief.

Ci_001
Ci_002
Ci_003
Ci_004
Ci_005

 

Gerelateerde artikelen:

Nieuw: de Škoda Citigo