Nieuwe ŠKODA? Pakket extra’s voor slechts € 99,-

Een gloednieuwe Škoda bestellen en voor slechts € 99,- de uitrusting completeren met een pakket gewilde extra’s? Je leest het echt goed! Deze voordeelactie loopt tot en met 31 december 2011, en geldt voor al onze modellen - van Fabia tot Superb.  Voor  € 99,-  is er voor elke nieuwe Škoda een Style-pakket (jouw voordeel: maximaal € 1.050,-) óf een Connect-pakket (jouw voordeel: maximaal € 730,-).  Zo’n aanbieding laat je niet lopen, toch?

 

Style-pakket - voor Fabia, Roomster en Yeti

Ben je gecharmeerd van zo’n veelzijdige, nieuwe Fabia Hatchback of Fabia Combi? Met het Style-pakket krijg je ook extra donker getinte Sunset-ramen achter, MDI (aansluiting voor externe media) en 15-inch lichtmetalen velgen (type: Line). Bovendien heeft de Combi een stijlvolle zwarte dakrailing als onderdeel van het Style-pakket.

Liever een slimme MPV? Wie kiest voor een nieuwe Roomster (Ambition-uitvoering), verzekert zich met het Style-pakket ook van een zwarte dakrailing, extra donker getinte Sunset-ramen achter, MDI (aansluiting voor externe media) en maar liefst 16-inch lichtmetalen velgen (type: Elba).

Houd je wel van avontuur, en ga je voor de Yeti (Comfort-uitvoering)? Dan krijgt deze stoere SUV met een Style-pakket ook nog eens in carrosseriekleur gespoten elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels, extra donker getinte Sunset-ramen achter, 16-inch lichtmetalen velgen (type: Nevis) en een zilverkleurige dakrailing.

 

Connect-pakket - voor Octavia en Superb

Het Connect-pakket is ideaal voor zakelijke rijders, die hoge eisen stellen aan kwaliteit en comfort.

 

De extra fabrieksopties zijn verkrijgbaar voor onze al bijzonder complete zakelijke modellen: de Octavia, de Octavia Combi, de Superb en de Superb Combi (in Ambition Businessline- of Elegance Businessline-uitvoering). 


Het Connect-pakket voegt MDI (aansluiting voor externe media) en Bluetooth toe aan de al rijke uitrustingen. De Octavia Ambition Businessline krijgt ook een multifunctioneel stuurwiel, iets wat de andere Businesslines al standaard hebben.

 

 

Vraag je dealer naar deze voordeelactie (t/m 31 december)

Je dichtstbijzijnde Škoda-dealer vertelt je graag meer over onze tijdelijke actie met pakketten met extra fabrieksopties voor slechts € 99,-.