ZekerŠkoda garandeert occasionkopers 7 zekerheden

Geïnteresseerd in een Škoda-occasion? Dan is er goed nieuws. De Škoda-dealers hebben een nieuw occasionkeurmerk: ZekerŠkoda. Dat garandeert kopers van een gebruikte Škoda 7 zekerheden, waaronder een jaar lang volledige garantie zonder eigen risico en kilometerbeperking. Oftewel, een zekerheid die gelijkwaardig is aan de fabrieksgarantie op een nieuwe Škoda!

Meerwaarde van  Škoda-occasions
Škoda voorziet de komende jaren een forse groei. Er komen meer modellen en de belangstelling voor het merk neemt voortdurend toe. Oók met Škoda-occasions ben je verzekerd van jarenlang zorgeloos rijplezier. Dat is in de basis te danken aan de kernwaarden van Škoda: aantrekkelijke, eerlijke auto’s die meer dan waar voor hun geld bieden, vol slimme ideeën zitten en aan hoge kwaliteitseisen voldoen.

Met het nieuwe keurmerk ZekerŠkoda wordt de kracht en meerwaarde van Škoda-occasions nu extra benadrukt. Een Škoda met praktijkervaring is daarom met recht een duurzame investering. 7 unieke zekerheden op een rij ZekerŠkoda is zoals het merk en de modellen zijn: duidelijk, praktisch en met veel waar voor je geld.

Dit keurmerk garandeert je bij de aanschaf van een Škoda-occasion 7 unieke zekerheden:       
1.   1 jaar volledige Škoda-garantie       
2.   Historie van de auto is bekend            
3.   Auto is gecontroleerd en geprepareerd op 130 punten        
4.   Auto is onderhouden met originele Škoda-onderdelen         
5.   Levenslange Mobiliteitsservice, 24 uur per dag        
6.   14 dagen omruilgarantie na aflevering van de auto          
7.   Gratis lidmaatschap van VerrassendŠkoda

De eerste zekerheid is al bijzonder: de algemene garantie, die is afgeleid van de fabrieksgarantie op een nieuwe Škoda. De ZekerŠkoda-garantie is geldig tot één jaar na aankoop van de Škoda-occasion en er geldt geen eigen risico of kilometerbeperking. Ver(der)gaande service De service van Škoda-dealers gaat met ZekerŠkoda echter nog veel verder. Zo heeft je auto een uitvoerige kwaliteits- en veiligheidscontrole ondergaan op 130 punten.
 
Je rijdt bovendien prettig in een occasion waarvan de historie bekend is, inclusief onderhoud volgens het boekje. Je bent daarnaast zeker van de kilometerstand die is gecontroleerd via de Nationale Auto Pas. Mocht er eens een probleempje zijn: met de levenslange Škoda Mobiliteitsgarantie sta je, waar dan ook in Europa, nooit lang met pech langs de kant. Tenslotte profiteer je van veel extra voordeel met je gratis lidmaatschap van ons klantprogramma VerrassendŠkoda.

Betalen en verzekeren ook goed geregeld ZekerŠkoda biedt op meer punten dezelfde voordelen zoals die gelden voor een fabrieksnieuwe Škoda. Zo kan iedere occasion die onder dit nieuwe keurmerk valt, op heldere wijze gefinancierd en verzekerd worden via de officiële Škoda-dealer. Geen enkel risico, wel een uitstekende auto Het mag duidelijk zijn: dankzij het omvangrijke pakket aan zekerheden van ZekerŠkoda doet een gebruikte Škoda via dit keurmerk niet onder voor een nieuwe.

De Škoda-dealer maakt met het keurmerk duidelijk dat zijn occasions geen financieel risico inhouden voor toekomstige eigenaren. Bovendien biedt Škoda een landelijk dekkend netwerk, waardoor de mobiliteit optimaal gegarandeerd is. Meer weten? De dichtstbijzijnde Škoda-dealer vertelt je graag vrijblijvend meer over ZekerŠkoda. Je kunt bovendien altijd zelf snel een perfecte Škoda-occasion vinden.