3 november is de landelijke ŠKODA Wintercheckdag

Uitvoerige controle op maar liefst 25 punten en een gratis kerstboom


De koudste maanden van het jaar komen eraan en de ŠKODA–dealers zorgen ervoor dat hun klanten veilig kunnen blijven rijden. Want tijdens de ŠKODA Wintercheckdag op zaterdag 3 november controleren zij voor slechts € 19,95 elke auto op 25 belangrijke punten. Leden van het klantenprogramma VerrassendŠKODA betalen zelfs helemaal niets. Bovendien is een gratis kerstboom in december inbegrepen bij de Wintercheck. 

Bij de ŠKODA Wintercheck worden 25 details van de auto die in de winter extra van belang zijn bekeken, zoals de banden, verlichting, remmen, ruitenwissers, ruiten, motorkoeling, vloeistoffen, verwarming, carrosserie en accu plus het onderstel, uitlaatsysteem en interieur. 

Zo’n controle kost slechts € 19,95, maar ŠKODA-rijders die lid zijn van VerrassendŠKODA betalen zelfs helemaal niets. Ook op 3 november kunnen nieuwe leden heel eenvoudig en GRATIS worden ingeschreven bij de ŠKODA-dealer. 

Maar dat is nog niet alles! Alle VerrassendŠKODA-leden die de Wintercheck laten uitvoeren, ontvangen een gratis kerstboom. Niet op zaterdag 3 november, want dat is nog een beetje vroeg, maar wel op zaterdag 8 december. Na inlevering van de waardecheque kan men op 8 december een kerstboom mee naar huis nemen/ ophalen. 

ŠKODA-rijders die nog geen lid zijn van VerrassendŠKODA, en daar ook niet mee willen wachten tot 3 november, kunnen zich nu al gratis aanmelden via www.verrassendskoda.nl. Op de website staan ook alle andere voordelen van dit lidmaatschap. 

Als na de Wintercheck blijkt dat de ŠKODA aan onderhoud of reparatie toe is, dan gebeurt dit uiteraard in overleg met de klant.

SKODA Wintercheckdag