Geen wegenbelasting voor nieuwe ŠKODA Citigo Automaat

Slimme techniek ŠKODA Citigo laat keuze tussen zelf of automatisch schakelen

Nog slimmer schoon, zuinig en comfortabel rijden in een gloednieuwe auto? Dan komt de ŠKODA Citigo Automaat in beeld. Deze nieuwste aanvulling op het Citigo-aanbod heeft een slimme vijfversnellingsbak, die dankzij een geautomatiseerd mechanisme desgewenst het koppelen en schakelen voor zijn rekening neemt.

De nieuwe Citigo Automaat voegt extra comfort toe aan de andere sterke kanten van ŠKODA’s sterke troef in het A-segment: veel value for money, een ruim interieur, betaalbare uitvoeringen en opties, zeer zuinige en schone techniek en als bonus de bewezen service van de vriendelijke ŠKODA-dealers.

De ŠKODA Citigo Automaat is er als Ambition en Elegance, wat betekent dat centrale vergrendeling met afstandsbediening, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en elektrische raambediening vóór altijd aanwezig zijn. De veiligheid en inzittendenbescherming zijn van hoog niveau dankzij standaard ESC (Elektronische Stabiliteits Controle), dagrijverlichting,  zij-airbags, het proactieve remsysteem City Safe Drive en een EuroNCAP-score van de maximale 5 sterren.

De vanafprijzen zijn als volgt:

  Ambition  Elegance 
1.0 MPI 44 kW/60 pk automaat   € 10.060,-  € 10.960,-
 1.0 MPI 55 kW/75 pk automaat  € 10.730,-  € 11.630,-

De meerprijs voor een 5-deurs is slechts € 320,-.

De Citigo Automaat is er ook met de aantrekkelijke 50/50 deal. Dit betekent de helft betalen bij aankoop en de andere helft volgend jaar. Zakelijk is de Citigo Automaat aantrekkelijk met een bijtelling van slechts 20%. Particuliere kopers zullen de wegenbelastingvrije status van elke ŠKODA Citigo waarderen.