Citigo deelt uit: gratis naar Libelle Zomerweek

Test de ŠKODA Citigo als eerste, op de Libelle Zomerweek!

Wil je als eerste in Nederland de ŠKODA Citigo zien én exclusief een test nieuwsbrief-28apr-banner-art1
doen? Kom dan naar de Libelle Zomerweek (7 t/m 13 mei, Almeerderstrand).  In de CitiGOodiebag van deze maand kun je bovendien gratis toegangskaarten winnen voor de Libelle Zomerweek. Een heerlijk verwen-arrangement én de compacte, veilige ŠKODA-nieuweling zien & testen, inclusief het innovatieve City Safe Drive-systeem: dat is nog eens leuk begin van je zomer!

Slimme stadsauto: uniek in zijn klasse

Vanaf eind juni staat de Citigo, het nieuwste ŠKODA-model, in onze dealershowrooms. Daar zijn we trots op! De Citigo, compact van buiten en ruim van binnen, loopt qua veiligheid voorop in zijn klasse (stadsauto’s). Niet voor niets is de Citigo door het European New Car Assessment Programme (Euro NCAP) bekroond met 5 sterren.

Een van de innovatieve veiligheidsaspecten van de Citigo is de actieve rem-assistent ‘City Safe Drive’. Deze noodstop-functie voor het rijden in de binnenstad activeert zichzelf automatisch als de snelheid onder 30 kilometer per uur is en de koppeling wordt losgelaten. Veilig rijden is zo nog eenvoudiger.

doe mee en win kaarten voor de Libelle Zomerweek 2012!

Test de Citigo op de Libelle Zomerweek

Op de Libelle Zomerweek staat ŠKODA met een eigen stand (paviljoennummer 3.290). Op onze stand bootsen we een stad na, en kun je zelf ervaren wat de Citigo zo uniek maakt, en hoe het City Safe Drive-systeem werkt. Je kunt de City Safe Drive zelf testen, onder begeleiding van professionele instructeurs, een primeur in Nederland!

Naast de test staan op onze stand nog 2 Citigo’s, die je van boven tot onder mag ‘voelen en bekijken’. Ook beantwoorden we graag je vragen. Van design, techniek en veiligheid tot de aantrekkelijke prijs: ook de Citigo (het 6e model in het al brede ŠKODA-gamma) is ‘Simply Clever’.

Win gratis Zomerweek-toegangskaarten

Wil je ook langskomen? Tot de introductie van de Citigo kun je elke maand 1 van de 250 goodies in de CitiGOodiebag winnen! Deze maand zijn dat gratis toegangskaarten voor de Libelle Zomerweek. Doe nu direct mee, en wie weet beleef jij binnenkort – met ŠKODA - gratis een fantastische dag op de Libelle Zomerweek, waar het hoofdthema dit jaar ‘Chinatown’ is.