De nieuwe ŠKODA Rapid - Ruimte in zijn mooiste vorm

  • Eerste ŠKODA volgens nieuw design: scherpe duidelijke lijnen, fris, tijdloos en elegant
  • De nieuwe benchmark voor ruimte in de compacte hatchback klasse
  • ŠKODA Rapid vult letterlijk de ruimte in tussen de Fabia en de Octavia
  • Debuut tijdens de Salon in Parijs 2012 - Marktintroductie in Europa vanaf eind 2012
ŠKODA presenteert de eerste foto’s van de nieuwe compacte hatchback, de ŠKODA Rapid slechts een paar maanden na de introductie van de nieuwe ŠKODA Citigo. De ŠKODA Rapid speelt een centrale rol in ŠKODA’s modellenoffensief en zal geleidelijk worden geïntroduceerd op de Europese markten vanaf de herfst van 2012.

De ŠKODA Rapid maakt indruk dankzij zijn enorme binnenruimte in combinatie met een strak design, een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, een uitgebreid veiligheids-aanbod en efficiënte motoren. 
De Rapid is een mooie aanvulling in het gamma tussen de ŠKODA Fabia en de ŠKODA Octavia.

ŠKODA Rapid toont als eerste het compleet nieuwe design van ŠKODA
De voorzijde van de Rapid toont typische ŠKODA designelementen. Het nieuwe logo staat zelfverzekerd op de stoere motorkap. De grille heeft een fijn getekende chroomrand en verticale lamellen. De koplamp unit heeft de vorm van een klaverblad.

ŠKODA Rapid voorkant

De Rapid heeft een lange wielbasis met een coupé-achtig silhouet. De grote achterklep van de auto is niet alleen functioneel maar is tevens een design element. Daarnaast heeft de Rapid de, voor iedere ŠKODA, kenmerkende C-vorm achterlichten. Net als de Citigo is de Rapid voorzien van het nieuwe merk logo. Deze combinatie maakt de Rapid onmiskenbaar ŠKODA.

ŠKODA Rapid achter

ŠKODA’s nieuweling maakt indruk met een verrassende binnenruimte ondanks de compacte buitenmaten (4,48 meter lang, 1,70 meter breed). Deze slimme, compacte hatchback biedt ruimte aan vijf inzittenden en hun bagage. Er zijn 4 benzine-en 2 dieselmotoren beschikbaar. De ŠKODA Rapid wordt voor het eerst aan het publiek getoond tijdens de Autosalon van Parijs in oktober 2012. ŠKODA richt zich met de Rapid op gezinnen die op zoek zijn naar een ruime auto tegen een betaalbare prijs met de vertrouwde kwaliteit van ŠKODA.

Op de hoogte blijven van de ŠKODA Rapid?
Meld je nu aan voor de ŠKODA Nieuwsbrief en je mist niets meer!