ŠKODA Citigo op Autosalon Genève

Een geweldige show: Citigo & Tiësto

Showtime voor de nieuwe ŠKODA Citigo! ŠKODA presenteert haar nieuwste geneva-motorshow
aanwinst op de Autosalon van Genève met een optreden van de legendarische DJ en producer Tiësto. Met de Citigo in drie- en vijfdeurs versie op het podium geeft Tiësto exclusief een speciaal bewerkte versie van zijn video "What can we do (A Deeper Love)" ten gehore. De volledige videoclip kun je uitsluitend bekijken op facebook.com/skoda. In Nederland wordt de Citigo de komende maanden geïntroduceerd om  komende zomer bij de dealer te staan.

Volg ŠKODA en Tiësto live in Genève >

Nieuwe auto, nieuwe app

Met de release van de nieuwe Citigo op de Geneva Motor Show, kondigden Tiësto en ŠKODA hun partnerschap aan. 'Jong, fris en met human touch: dat is Tiësto, en dat is de Citigo', aldus CEO Winfried Vahland van ŠKODA. 'De samenwerking met Tiësto sluit perfect aan bij de positionering deze nieuwe compacte auto'. Samen toonden ze de 'Meet App'; een nieuwe ŠKODA-app die het mogelijk maakt om je vrienden te ontmoeten op de voor jullie zo gunstig mogelijke plaats. En hoe kom je daar gemakkelijker dan in de Citigo! de Meet App is nu verkrijgbaar in zowel de App Store als de Android Store.

Award-winnende compacte auto

Op de Autosalon van Genève zag de wereld de Citigo in een vijfdeurs versie. Thuis in de Tsjechische Republiek, werd de drie-deurs versie eind 2011 al met succes geïntroduceerd in eind 2011. De Citigo heeft inmiddels meerdere prijzen op haar naam staan, waaronder 'De beste stadsauto', 5 sterren van NCAP en de 'Auto van het Jaar 2012'.

Meer weten over de Citigo?

Lees alles over de gloednieuwe ŠKODA Citigo op skoda.nl/citigo >

Citigo_5_deurs