ŠKODA Superb is de BOB op Veronica

De ŠKODA Superb heeft een prominente rol in het gloednieuwe Veronica-programma ‘Lauren en Tim zijn de BOB!’. In deze nieuwe formule van de makers van het bekende programma ‘Taxi’ rijden Lauren Verster en Tim Haars ’s nachts als taxichauffeur door Nederland. Voor hun passagiers is de grote ŠKODA Superb ideaal, want zij genieten achterin van zeer veel beenruimte.

Spannende verhalen van nachtbrakersPersfoto de BOB

De tijdelijke gasten in de ŠKODA Superb vertellen vanaf maandagavond 9 april om 22.00 uur op Veronica bijzondere, spannende, grappige of ontroerende verhalen. Intussen rijden Lauren of Tim het uitgaanspubliek naar huis of naar een andere bestemming. Dat de presentatoren annex chauffeurs de BOB zijn, betekent dat zij een comfortabele en ruime werkplek hebben, met een aangenaam grote voorstoel, een fraai en overzichtelijk instrumentenpaneel en voldoende power onder de rechtervoet.

Ongekende beenruimte

De passagiers achterin hebben een beenruimte ter beschikking die ongekend is in de taxibranche. Het aantal centimeters is van limousine-niveau. De grote achterportieren vergemakkelijken in- en uitstappen. En ook voor persoonlijke spullen is voldoende plek, want de bagageruimte heeft een inhoud van maar liefst 565 liter. Tijdens in- en uitladen speelt de ŠKODA Superb nog een troefkaart uit, namelijk de gepatenteerde Twindoor achterklep. De Superb is hiermee een vierdeurs sedan en vijfdeurs hatchback ineen.20% bijtelling

Wie er zelf net zo ruim wil bijzitten als Lauren, Tim en hun passagiers, heeft al vanaf € 24.990 zo’n superruime ŠKODA Superb voor de deur staan. Dankzij de zuinige motoren hoeft ook het rijden niet meer te kosten dan nodig. Zakelijke rijders hebben keuze uit diverse benzine- en dieselversies, waaronder varianten die voor slechts 20% bijtelling ook in privétijd de weg op mogen.

Geen enkele andere 20%-auto met dit prijskaartje biedt zoveel ruimte, luxe en topkwaliteit. Het is nog een wonder dat de passagiers in ‘Lauren en Tim zijn de BOB!’ überhaupt willen uitstappen...