Winnaars Citigo Citytrip Praag

 

Op woensdagochtend 21 maart 2012 arriveerden de 5 gelukkige winnaars van de ŠKODA Citigo Citytrip op de luchthaven van Praag. Hier stonden 5 fonkelnieuwe Citigo’s voor hen klaar, waarna zij instapten voor een exclusieve proefrit rond en door Praag. De dag werd afgesloten met een diner en overnachting in een luxe hotel in het centrum van deze prachtige stad. Het gezelschap vloog de volgende ochtend een mooie ervaring rijker terug naar Nederland. Bekijk hier het videoverslag! Soepel door het stadsverkeer

Tijdens de Citytrip werd de veelzijdige Citigo, ŠKODA’s nieuwste model, uitvoerig door de winnaars getest. Eerst rondom Praag, met een lekkere lunch als onderbreking. Eenmaal in Praag kon de Citigo bewijzen dat het dé slimme stadsauto bij uitstek is. Het gezelschap manoeuvreerde dan ook soepel door de straten van Praag en het stadsverkeer richting het hotel in het centrum. Na de check-in volgde een tour door de historische stad, en tijdens het uitgebreide avonddiner werden de indrukken en ervaringen met veel plezier besproken.

Reacties van de winnaars op de Citigo:

'Een volwassen auto in een kleine verpakking'
'Hij voelt aan als een ruimere auto dan waar je instapt'
'Heerlijke dag mee gehad!'

De gelukkige winnaars waren:

  • Peter de Bie
  • Diana Deijkers
  • Ellen Beunen
  • Gerwin te Hennepe
  • Bas de Groot

Ook prijzen winnen met de Citigo?

De ŠKODA Citigo is nog lang niet uitgevierd! Tot de lancering van de Citigo, eind juni, maak je iedere maand kans op 1 van de 250 'goodies' uit de CitiGOodiebag. De prijswinnaars worden getrokken in week 25 van 2012. Doe nu mee en win die CitiGOodies!

De winnaars van de Citytrip in Praag