14% bijtelling voor nieuwe ŠKODA Octavia Greenline

De nieuwe ŠKODA Octavia 1.6 TDI Greenline wordt leverbaar met 14 procent bijtelling! Met een uitstoot van slechts 87 g/km CO2 lijkt voor de Octavia Greenline een Nederlandse carrière als leaseknaller weggelegd, want in deze prijsklasse is het een absolute uitblinker qua ruimte, zakelijke uitstraling, gebruiksgemak en betrouwbare dieseltechnologie.

Nieuwe Octavia

De ŠKODA Octavia 1.6 TDI Greenline levert 81 kW (110 pk). Het is met een verbruik van slechts 3,3 liter/100 km de zuinigste dieselversie, die met een uitstoot van 87 g/km CO2  in aanmerking komt voor de felbegeerde 14 procent status. 

Die bijzonder lage bijtelling is slechts één van de vele pluspunten van de Octavia Greenline. Geen enkele andere auto in deze klasse heeft een langer interieur (1.782 mm), meer knieruimte (73 mm) en meer hoofdruimte achterin (980 mm). Ook de bagageruimte is met 590 liter voor de Hatchback de grootste in zijn klasse. Met neergeklapte achterbank kan zelfs 1.580 liter mee. Bijtelling betaal je voor privégebruik van een auto en als het om privégebruik gaat, steekt de Octavia met kop en schouders boven zijn prijsgenoten uit. De auto is een klasse apart, en biedt de ruimte en kwaliteit van een hoger segment. Verder rijdt hij comfortabel en uiterst stabiel dankzij het moderne, nieuwe onderstel en de lange wielbasis.

De ŠKODA Octavia Greenline wordt in september verkrijgbaar, de prijzen zijn op dit moment nog niet bekend. De nieuwe ŠKODA Octavia is nu al verkrijgbaar met zuinige 20%-bijtelling-motoren, waarmee een bijtellingstarief vanaf slechts € 133 p/m tot de mogelijkheden behoort.

En er is nog meer 14 procent nieuws van ŠKODA, want de Fabia Greenline en Fabia Combi Greenline zijn terug van even weggeweest in dit deel van de leasemarkt. Sinds de aanscherping van de CO2-normen per 1 januari vielen ze even buiten de boot, maar dat is nu rechtgezet. Voeg daar nog de Citigo aan toe, die onverminderd in dezelfde gunstige categorie valt, en het is duidelijk: voor ruime, veilige, zuinige en zakelijk zeer aantrekkelijke auto’s met 14 procent bijtelling en een gunstige cataloguswaarde moet je bij ŠKODA zijn.