Kandidaten uit heel Europa gezocht voor reclamefilm ŠKODA

Voor de nieuwe tv-commercial van de Rapid Spaceback zoekt ŠKODA talentvolle kandidaten. Ben jij fotogeniek, heb je talent om te acteren of ben je gewoon onweerstaanbaar? Probeer dan de regisseur van de nieuwe Rapid Spaceback commercial te overtuigen van jouw bijzondere kwaliteiten. Via Facebook zoekt ŠKODA samen met deze regisseur naar leuke, aparte of unieke figuren die een rol kunnen spelen in de volgende tv-commercial. Te gek toch? Ga dus snel naar http://www.skoda.nl/auditie.

Claim
De tv-reclame van de ŠKODA Rapid Spaceback belooft echt iets bijzonders te worden. Onder het motto ‘Claim jouw ruimte (lees: rol) in de nieuwe Rapid Spaceback tv-commercial!’ worden kandidaten via Facebook uitgenodigd om hun unieke talent aan de regisseur te tonen. Iedere week (2, 9 en 16 augustus) kent een winnaar en eind van de maand wordt de selectie afgerond. De beste kandidaat krijgt een rol in de reclamefilm en wint ook nog eens de eerste ŠKODA Rapid Spaceback!

Dus schrijf je snel in en voer meteen de opdracht van de regisseur uit. Aanmelden kan via http://www.skoda.nl/auditie. Iedereen in Europa kan meedoen, dus ook je vrienden, vriendinnen, familie, collega’s en andere talenten. Wees er snel bij, want het is nu tijd voor ‘action!’.

ŠKODA Rapid Spaceback

In het populaire segment van compacte auto’s komt ŠKODA met de Rapid Spaceback. Daarmee krijgen ŠKODA-rijders nog meer keus in de klasse tussen de Fabia en Octavia. De nieuwkomer is een hatchback met de looks van een combi en is daarmee een novum voor het merk. Vanzelfsprekend beschikt hij over de vertrouwde, praktische ŠKODA-kwaliteiten, aangevuld met een dynamisch en verfrissend design. Daarmee zal de ŠKODA Rapid Spaceback in de smaak vallen bij gezinnen die beseffen dat praktisch gebruiksgemak weliswaar voorop moet staan maar daarmee niet blind zijn voor de mooie dingen in het leven. De première van de Rapid Spaceback is tijdens de IAA van Frankfurt in september 2013.

Meer weten over de Rapid Spaceback? Schrijf je hier in en blijf op de hoogte.