Feestelijk veel voordeel bij ŠKODA

ŠKODA heeft veel te vieren in 2013. Er komen acht nieuwe of vernieuwde modellen, waarvan de Rapid en de derde generatie Octavia de eerste zijn. De stoere Yeti rijdt trots rond als winnaar van de AutoWeek Tevredenheidstrofee in de SUV klasse. En op 5 februari 2013 is de 15 miljoenste ŠKODA gebouwd. Wat doet een feestvierder dan? Die trakteert! Met speciale versies van veel modellen.

De party begint met de ŠKODA Citigo Arctic en Arctic Air, waarop een rentevrije 50/50-actie van toepassing is en een inruilpremie van € 500,-. De Arctic Air voegt daar onder andere nog een panoramisch dak aan toe. De Fabia Fresh en Fabia Combi Fresh alsook de Roomster Fresh gaan de weg op met speciale bekleding, Climatronic airconditioning en 15-inch lichtmetalen velgen.
De populaire Octavia Combi is, zolang de voorraad strekt, als Arctic voorzien van een rijke uitrusting. Voor een vanafprijs van € 23.430,- zijn een full color touch screen navigatiesysteem, 16-inch lichtmetalen velgen, parkeersensoren achter, verwarmbare sportstoelen, telefoonvoorbereiding en een iPod/MP3/USB-aansluiting standaard. De 1.6 TDI Greentech heeft een bijtelling van slechts 20%. En - omdat de nieuwe Octavia bijna zijn intrede doet – is het aantal nog zeer beperkt. Dus OP=OP voor dit bewezen en nu zeer goed uitgeruste model.
De Yeti Adventure rijdt dit feestseizoen met 16-inch lichtmetalen velgen, een full color touch screen navigatiesysteem en stoere Adventure interieur de showroom uit.
Tot slot zijn er de Superb Arctic en Superb Combi Arctic. Deze topmodellen in het ŠKODA-gamma vieren feest in galastijl: met lederen/alcantara bekleding, elektrisch verstel- en verwarmbare voorstoelen met geheugenfunctie en extra donker getinte ramen achter.

CitigoArcticAirOctaviaCombi_Feest