ŠKODA Superb Combi te huur als juryauto voor wielerevenementen

De ŠKODA Superb Combi is sinds kort te huur als officiële juryauto voor wielerevenementen. De verhuur is een idee van Roel Close en John Teheux, die hun kersverse wagenpark hebben ondergebracht in het bedrijf JuryAuto.nl. Deze rode ŠKODA Superb Combi is een echte blikvanger tijdens wielerevenementen

Volta - Foto van Wouter Roosenboom

ŠKODA is een vaste waarde in de wielersport en het is dan ook niet zo vreemd dat de sponsor van belangrijke wielerevenementen de huurauto’s voor wedstrijdleidingen heeft geleverd. Het gaat om vijf exemplaren van de Superb Combi, die in de opvallende tint ‘Tour de France-rood’ zijn gespoten. Verder hebben ze een panoramisch schuifdak dat voor- en achterinzittenden in staat stelt om staand via het geopende dak de wedstrijd te volgen en contact te hebben met de renners en andere betrokkenen. Een uitgebreid navigatiesysteem, Bluetooth, veel werk- en opbergruimte en dubbele analoge/digitale communicatieapparatuur zijn ook aan boord. Eén exemplaar is specifiek bestemd voor de wedstrijdleiding of koersdirectie en is daarom voorzien van een tv-tuner.

Volta Limburg

Deskundige chauffeurs met een volgerslicentie en veel wielerkoerservaring zijn inbegrepen in de huurprijs. Zij sturen de ŠKODA’s dit jaar onder meer over de parcoursen van de Amstel Gold Race, de toereditie van Luik-Bastenaken-Luik, Internationale Junioren Driedaagse, de race- en toerversie van Limburgs Mooiste en de Food Valley Classic.

De oprichters van JuryAuto.nl zijn al jarenlang actief in de wielerwereld, onder andere als commissaris van de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie en de internationale koepelorganisatie UCI. De vijf rode ŠKODA Superb Combi’s zijn op commerciële basis te huur via www.juryauto.nl.

Het bevorderen en ondersteunen van wielrennen is een van de fundamentele pijlers van de sponsoring van ŠKODA. Naast de samenwerking met grote evenementen in de wielersport, zoals Le Tour de France , il Giro d'Italia, la Vuelta a España en het WK wielrennen, ondersteunt ŠKODA de World Ports Classic worden diverse wielerevenementen georganiseerd voor elke wielerfan in Nederland. Meer informatie over ŠKODA en sponsoring is terug te vinden op www.skodatours.nl

Fotografie: Wouter Roosenboom