Nieuwe ŠKODA Octavia is leverbaar vanaf 18.990 euro

De gloednieuwe ŠKODA Octavia is op alle vlakken een uitblinker: qua ruimte, design, praktische eigenschappen, zuinigheid, bijtelling en comfort.  Met de superscherpe vanafprijs van 18.990 euro voor de Octavia Active, voorzien van 1.2TSi 63kW/86 pk motor gaat het ruimtewonder zeker hoge ogen scoren.

nieuweskodaoctavia

De ŠKODA Octavia is in zijn segment de ruimste voor inzittenden en bagage. Dat geldt zowel voor de hatchback als de Combi. De interieurlengte is ongekend riant, waardoor er voor iedereen voldoende bewegingsvrijheid is. De bagageruimte is met  590 liter buitengewoon fors. Met neergeklapte achterbank kan de auto maar liefst 1.580 liter aan.

De Octavia kan uiteraard voorzien worden van tal van Simply Clever items zoals Lane Assist, Driver Activity Assistant (vermoeidheidsdetectie) en verkeersbordherkenning.  De slimmigheden zoals de ijskrabber in de tankklep, het uitneembare afvalbakje in de portiervakken en de box voor een veiligheidshesje onder de bestuurdersstoel zijn uiteraard ook niet overgeslagen.

De Octavia Active is standaard voorzien van o.a.:

  • 7 airbags, waaronder een knie-airbag voor de bestuurder
  • ESC (Elektronische Stabiliteits Controle)
  • Elektrische ramen vóór
  • Radio Blues met USB en aux aansluiting
  • Multi Collision Break (automatische remingreep bij doorschieten na ongeval)
  • AMS tanksysteem (voorkomt tanken van verkeerde brandstof)
  • Elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels

De volledige prijslijst van de ŠKODA Octavia Hatchback wordt 5 maart a.s. vrijgegeven.

De ŠKODA Octavia Hatchback staat vanaf 22 maart bij de ŠKODA dealer. Afspraken voor een proefrit kunnen wel alvast gemaakt worden!

Blijf op de hoogte voor alle ontwikkeling rondom de nieuwe Octavia via de speciale nieuwsbrief.