ŠKODA maakt van iedere wielerfan een ‘Prof voor een dag’

ŠKODA heeft wat moois in petto voor wielerliefhebbers die een goede tijdrit in de benen hebben: met profs van Team Argos-Shimano en het Belkin Pro Cycling Team 15 kilometer tegen de klok rijden op Circuit Park Zandvoort. De juiste voeding, specifieke training, een warming-up, vooraf de koerstactiek bepalen, een motor met cameraman, ploegleiderswagen en juryauto: alles is inbegrepen. Aanmelden kan door een tijdrit over een willekeurige 10 kilometer te verrijden. ‘Prof voor een dag’ is zondag 27 oktober 2013.

SKODAtours_Profvooreendag

                                                         Lees hier meer over Prof voor een dag

De magie van de profs is onweerstaanbaar voor wielerfans. ŠKODA is sinds jaar en dag nauw betrokken bij de professionele wielerwereld, onder andere door de sponsoring van de Tour de France en de steun aan profteams. Het merk probeert liefhebbers zoveel mogelijk van die inspanningen te laten profiteren door clinics te organiseren en regelmatig VIP-tickets voor bekende koersen te verloten.

Belkin-SKODAtoursIn samenwerking met KNWU organiseert ŠKODA nu een bijzondere clinic waarin ploegen van acht renners de beste tijd over 15 kilometer neer  zetten op Circuit Park Zandvoort. De volledige entourage is als in een World Tour-wedstrijd, alleen de voorselectie verschilt. Kans maken om mee te mogen doen begint met zelf een parcours van 10 kilometer te selecteren en daar een goede tijd neer te zetten. De deelnemer registreert zijn of haar tijdrit met behulp van de gratis Strava app. Door uiterlijk op 10 oktober de link naar de tijdrit in te sturen, maken zestig snelle fietsers kans op een geheel verzorgde tijdritclinic. ŠKODA en de KNWU selecteren wie mee mag doen. Aanmelden en de app-link uploaden kan op ŠKODAtours.nl.

Van Shimano doen onder andere de ploegleiders Rudi Kemna en Addy Engels mee en onder meer de renners Tom Stamsnijder, Elke Gebhardt, Willeke Knol, Kelly Markus en Esra Tromp. Van Belkin zijn de renners Stef Clement, Rick Flens, Tom Jelte Slagter en Bram Tankink aanwezig alsmede trainer Merijn Zeeman.