ŠKODA Nederland en de KNWU zijn een samenwerking aangegaan

ŠKODA Nederland en de KNWU zijn een samenwerking aangegaan. Inmiddels zijn er vier partijen sponsor van de KNWU module ‘Sportief Fietsen’. De andere sponsoren zijn Rabobank, Eneco, en Center Parcs. Gezamenlijk doel van deze vier partners is het behartigen van de belangen van sportief fietsend Nederland.

SKODATOURS_nieuws

ŠKODA en KNWU gaan 800.000 sportieve weg- en MTB fietsers ondersteunen

ŠKODA  gaat de komende vier jaar samen met de KNWU de sportieve weg- en MTB fietsers in Nederland (ruim 800.000!) ondersteunen. In de module ‘Sportief Fietsen’ vullen alle partners elkaar op diverse vlakken goed aan. Vanuit dit sponsorinitiatief voor sportieve fietsers worden vele evenementen georganiseerd, zoals de KNWU Ploegentijdritten, de Nationale Offroaddagen, De Nationale Baandagen en de Eifel Cycling Classic. Naast het aanbieden van deze unieke belevenissen is ook kennisoverdracht van topsport naar sportief fietsen een speerpunt van de samenwerking. Om dit te realiseren wordt o.a. het platform www.knwu.nl/sportief, verder uitgebreid met trainingstips van profs, trainingsschema’s opgesteld door KNWU deskundigen en routes van en voor sportieve fietsers.

"Dit is een mooie uitkomst van onze nieuwe sponsoropbouw. Vier partners met het gezamenlijke doel om sportieve fietsers te binden is enorm inspirerend. Met de aanvulling van ŠKODA en Center Parcs naast Rabobank en Eneco, hebben we een samenwerking waaruit unieke belevenissen en initiatieven gaan ontstaan," legt Anne Loes Kokhuis, manager marketing en sponsoring KNWU, uit.

Trots op samenwerking met KNWU

"Het bevorderen en ondersteunen van wielrennen is een van de fundamentele pijlers van de sponsoring van ŠKODA. We zijn dan ook trots op deze samenwerking met de KNWU. We werken we al vele jaren samen met grote evenementen in de wielersport, zoals le Tour de France, il Giro d'Italia, la Vuelta a España en het WK wielrennen. Onze auto’s doorstaan in deze koersen met gemak de ultieme test waaraan ze dagelijks onderworpen worden. Daarnaast verzorgen we alle mobiliteit tijdens de World Ports Classic en organiseren we diverse wielerevenementen voor elke wielerfan in Nederland," aldus Mirjam de Wilde, PR Manager ŠKODA Nederland.

ŠKODAtours, hét podium voor de wielerfan

Om de betrokkenheid van ŠKODA bij de wielersport te benaderen hebben we het platform ŠKODAtours opgericht. ŠKODAtours is het podium voor de wielerfan; de amateurwielrenner, de enthousiaste beginner en de fanatieke bankrenner.

SKODA TOURS

Je kunt je inschrijven voor unieke wielerevenementen of wielerclinics onder leiding van profrenners. Je ziet hier straks unieke beelden van jouw wielerhelden. Je maakt zelfs kans op VIP-kaarten voor de grote wielerevents in binnen- en buitenland. Meer over de wieleractiviteiten van ŠKODA is hier terug te vinden: www.skodatours.nl