Nieuwe ŠKODA Rapid vanaf 17 januari bij de dealer

Ruimte voor 5 personen en 550 liter bagage voor € 14.190,- of € 99,- bijtelling

De gloednieuwe ŠKODA Rapid staat vanaf donderdag 17 januari in de showrooms. Met de nieuwkomer heeft de ŠKODA-dealer een potentiële verkooptopper in huis. Ga maar na: ruimte voor vijf inzittenden en 550 liter bagage, een Euro NCAP-topscore van 5 sterren, moderne TSI- en TDI-motoren die overwegend in de 20%-bijtellingscategorie vallen en een ongekend scherpe vanafprijs van € 14.190,- of slechts € 99,- bijtelling per maand!


De ŠKODA Rapid is een strak gelijnde hatchback met de ruimte van een klasse hoger en de prijs van een klasse lager. Met deze 4,48 meter lange bolide kunnen ŠKODA-dealers eenvoudig demonstreren waar hun trotse merk voor staat: een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, gigantisch veel ruimte in zijn segment en slimme features waar je in de dagelijkse praktijk echt iets aan hebt. 

Onder de motorkap zijn moderne benzine- en dieselmotoren te vinden met Greentech-technologie. Dit betekent dat een start/stopsysteem en energierecuperatie aawezig zijn. Er is keuze uit een MPI, drie TSI’s en één TDI. Als speciale introductie-aanbieding is er de 1.2 TSI Greentech 63 kW/86 pk Active GO! Dankzij het gunstige verbruik en de geringe uitstoot komt een zakelijke berijder in aanmerking voor slechts 20% bijtelling. Door de zeer scherpe vanafprijs van € 14.190,- betekent dit in belastingschijf van 42% betekent slechts € 99,- per maand (bijtelling even narekenen?). Let wel: voor een auto die geschikt is voor de zaak, gezin, vrije tijd en vakantie!  

Er zijn vier uitrustingsniveaus en de zakelijke markt kan direct profiteren van extra rijk aangeklede Businesslines, die voor een geringe meerprijs van veel extra’s bieden. En ongeacht de uitvoering is elke ŠKODA Rapid van huis uit voorzien van Simply Clever-features, zoals de handige ijskrabber aan de binnenkant van de tankklep en de parkeerkaartklem achter de voorruit. Kortom, iedereen die een nieuwe auto zoekt tussen de 15 en 25 mille, zowel zakelijk als privé, kan niet om de nieuwe ŠKODA Rapid heen. 

Behalve in de showrooms van de officiële ŠKODA-dealers is de nieuweling ook uitvoering te bekijken op www.skoda.nl/rapid, inclusief 3D-configurator met rijdende auto.

ŠKODA Rapid - TV Commercial