Wie kan de nieuwe Octavia beter testen dan de Octavia rijder?

Wij zijn op zoek naar Octavia rijders! Vanuit ons klant programma VerrassendŠKODA maken zij kans op een dag uitgebreid rijden en testen, nog voor de auto bij de ŠKODA dealer in de showroom staat! De auto wordt zo beproefd en beoordeeld door de mensen die hem ook dagelijks gebruiken. Want wie kan de nieuwe Octavia nu beter beoordelen dan de huidige Octavia-rijder?

Octavia Testers Gezocht

Octavia rijders weten écht hoe de nieuwe Octavia moet presteren

Wij als ŠKODA zijn razend trots op de nieuwe Octavia. De eerste reviews vanuit de pers zijn zeer lovend. Toch willen we ook graag weten wat de dagelijkse gebruikers van de auto ervan vinden. We willen daarin een stapje verder gaan, namelijk de auto laten testen op de wijze waarop deze straks ook in de praktijk moet presteren. Naar het werk gaan, binnendoor of over de snelweg, de kinderen uit school halen, boodschappen doen, met het voetbalteam op weg, een zakelijke afspraak of wat er die dag ook op de planning staat. Dat zou pas echt een unieke test zijn, dachten wij.

Unieke kans voor het testen nieuwe Octavia, ruim voordat deze bij de dealer staat

Tussen maandag 4 maart en vrijdag 15 maart nodigen wij vanuit het klant programma VerrassendŠKODA maar liefst 12 mensen uit om de nieuwe Octavia te testen. De gelukkigen krijgen de auto voor één dag tot hun beschikking. Uiteraard geven we uitleg van alle mogelijkheden, technische features, Simply Clever-oplossingen en tips & tricks voor de beoordeling , net zoals  echte professionele testrijders dat doen

Hoe maken Octavia rijders kans?

Belangrijkste voorwaarde: de testers voor één dag dienen op dit moment een Octavia rijden. Daarnaast moeten ze VerrassendSKODA-lid zijn (of direct worden) van het gratis programma. Aanmelden kan tot en met 26 februari, dus wees er snel bij.

[Update 25 maart] Videoverslag van de Octavia rijders

De nieuwe Octavia is uitvoerig getests door 12 Octavia rijders. Van drie rijders is een videoverslag gemaakt. Bekijk hieronder hoe zij de nieuwe Octavia beoordelen.

Verslag 1 - Twan Arends

Verslag 2 - Rogier Soetens

Verslag 3 - Jochum Winkelman