All-in zomercheck bij SKODA

De Nederlandse ŠKODA-dealers roepen alle ŠKODA-rijders op voor de All-in Zomercheck, zodat ze na de check veilig en zorgeloos op reis kunnen naar hun vakantiebestemming. Voor slechts € 19,95 wordt de auto gecontroleerd op 26 belangrijke punten. Bovendien ontvangt iedereen zolang de voorraad strekt een gratis flacon 5 liter ruitensproeiervloeistof. Voor ŠKODA-rijders die lid zijn van het klantenprogramma VerrassendŠKODA is de All-in Zomercheck helemaal gratis!

Niet alleen in de winter, ook in de zomer moet je kunnen vertrouwen op een veilige en betrouwbare auto. De All-in Zomercheck van ŠKODA biedt die zekerheid en laat de ŠKODA-rijder deze zomer niet voor verrassingen staan.

Checkpunten

Bij de ŠKODA All-in Zomercheck wordt de auto uitvoerig gecontroleerd op 26 belangrijke punten. Denk hierbij aan de:

√ Verlichting
√ Remsystemen
√ Carrosserie
√ Ruiten en ruitenwissers
√ Banden en onderstel
√ Rubbers
√ V-snaren
√ Vloeistoffen
√ Accu
√ Koel- en uitlaatsysteem

Korting op nieuwe ruitenwissers

Mocht tijdens de check blijken dat de ruitenwissers aan vervanging toe zijn, dan ontvangt de klant een forse korting op een nieuwe set. Bovendien worden de nieuwe ruitenwissers gratis gemonteerd. VerrassendŠKODA-leden profiteren daarnaast van een gratis Aircocheck (normaal € 19,95). Een goed werkende airco rijdt niet alleen prettiger, het is ook veiliger. Via de gratis ŠKODA Service App is heel eenvoudig een afspraak te plannen in de werkplaatsagenda van de ŠKODA-dealer.