Designrevolutie: De nieuwe ŠKODA Superb

  • Nieuw vlaggenschip is revolutie van bekende ŠKODA designtaal 
  • Sterke verschijning: expressief, elegant, dynamisch, discreet en modern 
  • Opvallend: designelementen uit studiemodel ŠKODA VisionC 

De nieuwe ŠKODA Superb is een revolutie van de vertrouwde ŠKODA designtaal. Een nieuwe schets toont een expressief ontworpen sedan vol klasse en passie.

Het nieuwe vlaggenschip van ŠKODA heeft opvallende, expressieve vormen van het VisionC studiemodel met nieuwe, dynamische proporties. Met zijn expressieve uiterlijk genereert het nieuwe ŠKODA topmodel automatisch aanzien en maakt hij een visuele impact in het middenklasse segment - met scherpe en gespierde lijnen is hij meer evenwichtig dan ooit tevoren. De kenmerkende vormen van het exterieur zijn ook terug te vinden in het interieur.

Dit volledig nieuwe model tilt de ŠKODA Superb naar het hoogste niveau van de middenklasse. De derde generatie zal nieuwe klanten aantrekken en mensen geïnteresseerd maken in het merk en de modellen. De nieuwe ŠKODA Superb beleeft halverwege februari zijn wereldpremière in Praag, gevolgd door de introductie op de Autosalon van Genève begin maart. De marktintroductie staat gepland voor medio 2015.

1/1

Weet het als eerste!

Op dit moment mogen we je nog niet meer vertellen over de nieuwe Superb. Maar we zullen je wel het laatste nieuws sturen zodra het beschikbaar is. Klik op de button hiernaast en we houden je op de hoogte!