De nieuwe ŠKODA Fabia – slim tot in detail

Dit zijn de eerste foto’s waarop de nieuwe Fabia helemaal is te zien. Let een eens op zijn markante gezicht en geniet van het fraaie profiel. Eén blik is genoeg: dit is liefde op het eerste gezicht!

Licht en gestroomlijnd: de zuinigste Fabia ooit

De nieuwe Fabia is met zijn scherpe looks een auto die staat. En daarbij gaan vorm en functie hand in hand. Het gestroomlijnde design is namelijk óók een belangrijke factor in het verder terugdringen van het verbruik. Samen met een lager gewicht (-65 kg!) en hypermoderne motoren inclusief slimme brandstofbesparende technologieën is de nieuwe Fabia nog eens 17% zuiniger dan zijn toch al efficiënte voorganger.

Groeispurt voor ruimte en comfort

De nieuwe Fabia heeft een heuse groeispurt gemaakt en daardoor biedt hij nog meer plaats en comfort voor jou en je passagiers én de grootste bagageruimte in zijn klasse: standaard al 330 liter en met neergeklapte achterbank zelfs  1.150 liter.

Feel good-Fabia is Simply Clever

Ook in veel andere opzichten is de nieuwe Fabia groot(s): voor de veiligheid heeft hij de nieuwste assistentiesystemen en er zijn slimme multimedia-oplossingen. En dan nog een fraai detail: de Fabia is er nu ook met een groot glazen panoramadak. Sommigen hebben het al over de Feel good-Fabia”…

Check op de speciale Fabia-site waar liefde op het eerste gezicht toe kan leiden. 

Ontdek de nieuwe Fabia

Weet het als eerste!

Op dit moment mogen we je nog niet meer vertellen over de nieuwe Fabia. Maar we zullen je wel het laatste nieuws sturen zodra het beschikbaar is. Klik dan op de button hiernaast en we houden je op de hoogte!