ŠKODA.nl in de race voor Website van het Jaar 2014

Met de nominatie voor Website van het Jaar is ŠKODA.nl officieel in de race om de titel voor 2014 te winnen. De dit jaar compleet vernieuwde site onderscheidt zich door klantvriendelijkheid, transparantie en overzichtelijkheid én door slim bedachte oplossingen en diensten voor zowel geïnteresseerden als de ŠKODA rijder zelf. Het is nu aan het publiek om tot ditzelfde oordeel te komen. Stemmen kan t/m 7 november. Op 27 november wordt de winnaar tijdens een feestelijke Awardshow bekendgemaakt. Kunnen we op jouw stem rekenen? Stem op http://websitevanhetjaar.nl/skoda en maak daarbij ook nog eens kans op leuke prijzen.

Waarom ŠKODA.nl de titel Website van het Jaar 2014 verdient:

1. Klantvriendelijk en overzichtelijk

ŠKODA.nl is een ‘levende’ website die constant evolueert omdat de site in live contact staat met de bezoeker. Via de live chat kan men direct terecht bij een behulpzame ŠKODA medewerker. Of het nu gaat om een vraag over een specifiek model, een configuratie, een occasion of een bepaalde service, er zit altijd iemand klaar en de chat is aan en uit te klikken. Dit werkt zeven dagen per week, ook buiten kantooruren. Op basis van vragen vanuit de chat en bezoekersgedrag wordt de site constant aangepast. Denk bijvoorbeeld aan het aanscherpen van modelinformatie, menu’s of buttons op basis van klantbehoefte of aan het up to date houden van de pagina met veelgestelde vragen. De bezoeker helpt dus mee om ŠKODA.nl continu te verbeteren.

Daarnaast is via overzichtelijke menu’s en directe links eenvoudig een werkplaatsafspraak te maken, het laatste ŠKODA nieuws te lezen of meteen een offerte voor een financiering, autoverzekering of leasing aan te vragen.

2. Eerlijk en transparant

ŠKODA rijders kennen hun auto en dealer het beste. Daarom kan en mag iedere ŠKODA rijder zelf een openhartige review op de site plaatsen en zelfs een foto erbij uploaden. Plaatsen is alleen mogelijk door in te loggen met het kenteken, waarvan de site automatisch herkent of dit van een ŠKODA is. Dé garantie dat de reviews 100% echt zijn. Die meningen helpen anderen weer bij het maken van een keuze. Eerlijkheid duurt het langst.

Veelgestelde vragen, meer informatie over bijtelling, alle info over de ŠKODA wieleractiviteiten en uitleg over alle services? Niets zit verstopt. Alle webpagina’s zijn snel toegankelijk via de hoofdstructuur en de gegevens staan op duidelijke pagina’s met een witte achtergrond, goed leesbare teksten en verhelderende foto’s.

3. Simply Clever

Op www.skoda.nl staan vanzelfsprekend alle actuele ŠKODA modellen, waarvan de uitvoeringen zijn te selecteren op basis van handige keuzemogelijkheden. Kies bijvoorbeeld een model of uitvoering op basis van een bijtellingsbedrag. De auto’s zijn direct en snel te bekijken en te configureren aan de hand van overzichtelijke pagina’s met grote foto’s en to-the-point teksten. Ook het zoeken en bekijken van nieuwe voorraadauto’s en occasions is een fluitje van een cent. ŠKODA.nl is gebouwd in een zogenaamd Flat design (simpel en overzichtelijk), wat een zekere rust uitstraalt en je daardoor snel vindt wat je zoekt zonder afgeleid te worden. Uiteraard past de site zich automatisch aan alle devices, waardoor ŠKODA.nl op de smartphone net zo goed te bedienen is als op de tablet of de laptop.

Het nieuwste voorbeeld van een slimme service is onderhoudsprijs op kenteken. Door het kenteken in te vullen, herkent ŠKODA.nl het model en bouwjaar en ziet de eigenaar meteen wat de exacte prijzen zijn voor onderhoud en onderdelen.

Stemmen kan nu

De verkiezing voor Website van het Jaar vindt voor het veertiende achtereenvolgende jaar plaats. Met deze prijs laten de organisatoren MetrixLab en Emerce het publiek bepalen welke site de beste kwaliteit en inhoud heeft. Stemmen kan op www.websitevanhetjaar.nl, waar per categorie alle genomineerden zijn te vinden. In elke categorie zijn 2 prijzen te winnen: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De website met de hoogste score wordt Beste Website van het Jaar. De award voor Populairste Website gaat naar de website met de meeste stemmen. De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling en mag zich dé Website van het Jaar 2014 noemen.

Maak kans op mooie prijzen!

Kunnen we op jouw stem rekenen? Stem op websitevanhetjaar.nl/skoda en maak ook nog eens kans op mooie prijzen!

Waarom ŠKODA.nl de titel Website van het Jaar 2014 verdient