Backseat reporter Alpe d’Huez bekend

Onze zoektocht naar dé Tour-verslaggever voor de etappe naar de Alpe d’Huez 2015 is ten einde. We hebben hem gevonden in de persoon van Ivo Schaap. Hij stuurde zijn auditie in op de Backseatreporter en is daarmee door de jury uitgekozen tot beste Backseat reporter. Wij feliciteren Ivo met het behalen van deze titel en daarbij horende prijs: verslag doen van de Tour-etappe naar de Alpe d’Huez.

Ivo neemt tijdens de rit plaats in een van de ŠKODA-volgauto’s en bevindt zich zo letterlijk tussen de renners tijdens de etappe. Maar ook vanuit de lucht zal hij het peloton volgen via een helicopter-vlucht. Na Matthijs gaat nu ook Ivo zich de komende dagen voorbereiden op zijn verslaglegging van deze etappe van de Tour de France. Benieuwd naar zijn belevenissen? Volg hem via onze Facebook pagina of op ŠKODA.nl/backseatreporter. Ook wordt zijn verslag uitgezonden op Radio1 tijdens de etappe.

Onze Backseat reporter Ivo bereidt zich goed en serieus voor op zijn verslaglegging. Zo vraagt en ontvangt hij advies van Gio Lippens: 'Beschrijf wat je voor je ziet gebeuren. Bedenk dat de luisteraar door jouw ogen kijkt.' Ook de Gelderlander heeft het nieuws bereikt dat Ivo zijn jongensdroom in vervulling gaat: 'Ik ga als een soort Mart Smeets rondlopen en beschrijven wat ik zie.'

1/1


De ‘grand prix’ is eruit, maar er zijn nog steeds unieke wieler-jerseys te winnen op de Backseat reporter. Stuur je auditie in en maak tijdens de gehele Tour de France nog kans op dit collectors-item.