Backseat reporter Matthijs debuteert op Radio 3FM

De kersverse ŠKODA Backseat reporter Matthijs maakte in aanloop naar zijn grote Tourdebuut alvast zijn opwachting op Radio 3FM. In de show van Domien Verschuuren legde Matthijs maandagavond uit hoe hij op zondag 5 juli, vanuit het peloton, verslag doet op Radio 1.

"Was het maar mijn werk!", jubelde de winnaar van de Backseat reporter in de show van Domien Verschuuren. "Ik heb meegedaan met een actie van ŠKODA waarbij ik een fragment van de Tour opnieuw moest inspreken. Er kon gestemd werd en uiteindelijk won ik de hoofdprijs."

Verschuuren kon zijn verbazing over de prijs niet onder stoelen of banken steken. "Mag jij straks echt, op de 'grote mensenradio', verslag doen van de Tour de France?", vroeg hij de Backseat reporter.

"Jazeker, ik ben een dag lang Tourverslaggever", antwoordde Matthijs. "Zelfs vanuit een helikopter, dat is helemaal vet! Een jongensdroom! Ik zou alles opgeven om dit fulltime te mogen doen."

Luister hier het optreden van Matthijs terug.

Wil jij ook kans maken om als Backseat reporter op Radio 1 verslag te doen van de Tour de France? Doe dan snel mee en wie weet rijd jij met ŠKODA mee tijdens de finale van de Tour de France op de flanken van de Alpe d'Huez.