ŠKODA Backseat Reporter zoekt de beste wielerverslaggever van Nederland

  • ŠKODA zoekt de beste wielerverslaggever van Nederland
  • Hoofdprijs: Live verslag doen van de etappe naar de top van de Alpe d’Huez 

ŠKODA is op zoek naar de beste wielercommentator van Nederland. Op www.backseatreporter.nl kunnen bekende hoogtepunten uit de Tour de France voorzien worden van nieuw commentaar. De beste commentator mag live op Radio 1, vanuit de koers, verslag doen van de finale van de Tour de France op de flanken van de Alpe d’Huez.Wie kan de slotmeters van de Champs-Élysées het best tot leven brengen? Wie weet de gekte op de Alpe d’Huez goed te verwoorden? En wie houdt zich staande als het peloton op de streep af dendert? Op www.backseatreporter.nl kunnen de commentatoren in spe de strijd met elkaar aan gaan.

Er zijn acht unieke scenario’s die wachten op nieuw commentaar. Bijvoorbeeld ‘het koffiemolentje van Nibali’ op de Planche-des-belle-Filles of ‘het Waterloo van Wiggins’ in de Pyreneeën. Uiteraard ontbreekt het grote wielerfeest op de ‘Nederlandse berg’ Alpe d’Huez niet. Op www.backseatreporter.nl kunnen alle inzendingen bekeken worden. Een vakkundige jury bepaalt wie de beste wielerverslaggever van Nederland is.

De beste verslaggever wint één van twee unieke wielerreizen waarbij zij de kans krijgen om liveverslag te doen van de finish van de tweede etappe op de Neeltje Jans of van de finale van de Tour op de top van de Alpe d’Huez. ŠKODA neemt namelijk de beste commentatoren op de achterbank van een ŠKODA mee in de Tour de France! Indien het weer het toelaat, is zelfs een helicoptervlucht inbegrepen. Daarnaast worden er dagelijks unieke wielerjerseys uitgedeeld aan de beste dag-commentatoren.

Ontdek op www.backseatreporter.nl wie de beste wielerverslaggever van Nederland is.